To je to što me zanima!

Gummersbachu Kup kupova, sedam golova Vedrana Zrnića

Rukometaši Gummersbacha obranili su naslov europskog Kupa pobjednika kupova. U uzvratnoj utakmici finala u Kölnu su odigrali 26-26 protiv francuskog Tremblaya...
Vidi originalni članak

Gummersbach je remijem (26-26) u uzvratu protiv francuskog Tremblya sačuvao prednost iz prve utakmice (30-28) i treću godinu u nizu osvojio europski kup. Prije dvije godine je to bio Kup EHF-a, a lani Kup kupova. Momčad koju vodi hrvatski stručnjak Sead Hasenefendić je nakon 43 minute zaostajala 22-15, ali je u nevjerojatnoj završnici sve nadoknadila, čak u jednom trenutku i uspjela povesti.

Gummersbachu, čije boje brane četvorica hrvatskih rukometaša (Vedran Zrnić, Drago Vuković, Josip Valčić i Vjenceslav Somić) ovo je ukupno 13. naslov u europskim kupovima, odnosno četvrti u Kupu pobjednika kupova. Jedan od najzaslužnijih za ovaj posljednji je i Zrnić koji je u petak, zajedno Adrianom Pfahlom, bio najbolji strijelac momčadi. Obojica su postigla po sedam golova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Samir_ 23.05.2011.

    Hajd molim Vas, novinare 24 sata, i sve novinare u Hrvatskoj da mi odgovorite na pitanje. Kada će te prestati prisvajati sve ono sto valja iz susjednih drzava! Toliko mozete srati to je necuveno! Pola rukometne reprezentacije vam je iz BiH, i tako 80% ostalih sportista. Kao prvo Sead je rodjen u Novom Sadu, a kao drugo "NIKADA" nije bio selektor HRVATSKE Repke, i po cemu je HRVATSKI STRUCNJAK!

  • MatijaPintarić 21.05.2011.

    sedam golova Vedrana Zrnića svakačast

  • admiral 21.05.2011.

    pa decki, niste morali primiti 26. gol, vama je svejdno za uzeti naslov, a meni 3 400 kuna puno znaci :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare