To je to što me zanima!

Gustafsson debitirao pobjedom: Hajduk slavio protiv Rumunja!

Drago mi je što smo pobijedili jer smo stvorili dosta šansi. Nismo bili dovoljno precizni. Trebali smo zabiti više pogodaka, rekao je Šveđanin nakon utakmice u kojoj je njegova momčad slavila s 2-1
Vidi originalni članak

Hajduk je nakon sezone u kojoj je uspio izboriti Europu, ali svejedno promijenio trenera, u prvoj utakmici na pripremama u Sloveniji svladao rumunjsku FCU Craiovu 1948 2-1.

Bila je ovo debitantska utakmica za novog trenera 'bilih' Jensa Gustafssona, koji je nije previše hvalio svoju momčad, ali tvrdi da je zadovoljan reakcijom momčadi nakon što su gubili 1-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da je naša izvedba bila ok. Drago mi je što smo pobijedili jer smo stvorili dosta šansi. Nismo bili dovoljno precizni. Trebali smo zabiti više pogodaka. U prvom dijelu energija je bila dobra, u početku drugog malo slabija, ali onda smo se opet podigli. Zadovoljan sam kako su igrači odreagirali. Uvijek je dobro pobijediti - rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson za Dalmatinski portal, a zatim dodao:

PRVI POMOĆNIK ANDREAS Švedski duo na klupi Hajduka: Gustafssonu stigao sunarodnjak

- Oba gola su bili lijepi za vidjeti. Ljubičić će i dalje rasti. Zabija puno na treninzima, radi jako naporno. Analizirat ćemo ovu utakmicu. Moramo biti precizniji u šansama koje kreiramo - zaključio je Šveđanin.

Rumunji su poveli u 59., Marko Livaja je izjednačio u 77., a pet minuta kasnije Marin Ljubičić donio pobjedu svojoj momčadi.

- Livaja je imao loptu na lijevoj strani. Izborio se za poziciju, dodao mi je loptu. Čak mi je malo lopta pobjegla, ali uspio sam je iskontrolirati, pogledao drugi kut i taman pospremio gdje je mogla ući - rekao je Ljubičić, a zatim dodao:

VIŠE TUGE NEGO RADOSTI Uefa je ukinula gol u gostima, hrvatski klubovi slave: Hura!

- Jako dobro smo otvorili utakmicu. Kreirali smo dosta šansi, ali nismo uspjeli zabiti. Moramo poraditi na završnici. Imamo dovoljno vremena. Na početku drugog poluvremena smo primili gol, to nas je malo prodrmalo i ubacili smo u višu brzinu. Kod prvog gola je Biuk napravio ono što najbolje zna.

Hajduk: Posavec, Skorup, Simić, Ćalušić, Dolček, Atanasov, Teklić, Ćubelić, Jakoliš, Jairo, Diamantakos. 

Klupa: Silić, Čolina, Vuković, Livaja, Brkljača, Elez, Škaričić, Čuić, Biuk, Krolo, Šarić, Vušković, Sahiti, Ljubičić.

FCU Craiova 1948: Popa, Negru, Kovačić, Machado, Huyghebaert, Albu, Baeten, Pop, Asamoah, Bauza, Balan. 

Klupa: Mogosanu, Bagayoko, Zanfir, Raicea, Paramatti, Miutescu, Raducanu, Blidar.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • alex masters 28.06.2021.

    Dobit ce purgeri nema tate vise

  • stringerx 28.06.2021.

    Past ce i dinamo ovako

  • kajkuracpickadinamo 28.06.2021.

    rumunjski treceligas,i opet jedva ,hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare