Sport

Komentari 35

Švedski duo na klupi Hajduka: Gustafssonu stigao sunarodnjak

Švedski duo na klupi Hajduka: Gustafssonu stigao sunarodnjak

Radi se o 45-godišnjem treneru koji je samostalno vodio šest švedskih klubova, a posljednji angažman imao je na klupi Jönköpingsa koji je vodio u 71 utakmici. Bit će prvi Gustafssonov pomoćnik

S dolaskom na dvotjedne pripreme u Sloveniju Jens Gustafsson zaokružio je svoj stručni stožer. Hajdukovom treneru asistirat će sunarodnjak Andreas Brännström. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Radi se o 45-godišnjem treneru koji je samostalno vodio šest švedskih klubova, a posljednji angažman imao je na klupi Jönköpingsa koji je vodio u 71 utakmici. Kao igrač nastupao je za švedske klubove Brommapojkarnu, Café Operu, Sirius i Enköpings.

U stručnom stožeru trenera Gustafssona već od ranije su pomoćni trener Mislav Karoglan, trener vratara Zlatko Runje, kondicijski treneri Torbjörn Arvidsson i Šime Veršić te video analitičar Antonio Sebežević.

Splitski klub potvrdio je i imena protivnika tijekom priprema, 26. lipnja protivnik je rumunjska Universitatea Craiova, tri dana kasnije poljski Slask iz Wroclawa, 7. srpnja Celje, a dan kasnije, posljednjeg dan priprema, s rumunjska Uta Arad. 

Najčitaniji članci