To je to što me zanima!

Livaja uništio Istru hat-trickom, Belji gol priznat nakon VAR-a...

Nogometaši Hajduka pobijedili su na gostovanju u Puli Istru 1961 s glatkih 3-1 u sklopu 8. kola HT Prve lige. Sva tri gola djelo su golgetera Marka Livaje, koji je potvrdio sjajnu formu
Vidi originalni članak

U susretu osmog kola Prve HNL Hajduk je na gostovanju u Puli pred oko 1700 gledatelja pobijedio Istru 1961 3-1, dostigavši na vrhu ljestvice Dinamo i Rijeku.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk u Makarskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon razočaranja i poraza od Rijeke, Hajduk se vratio na pobjednički kolosijek ostvarivši petu pobjedu u zadnjih šest kola.

Sve najvažnije dogodilo se u drugom poluvremenu, a junak susreta bio je trostruki strijelac Marko Livaja, koji je ove sezone zabio već šest golova.

Hajduk je stigao do prednosti u 51. minuti iz kaznenog udarca. Luka Marin je oborio Sahitija, sudac Dario Bel je dosudio jedanaesterac kojeg je Livaja sigurno realizirao.

Samo šest minuta kasnije Livaja je sam izborio novi kazneni udarac, a prekršaj je skrivio Einar Galilea. Napadač Hajduk je ponovo izveo kazneni udarac, promijenio je stranu, no Ivan Lučić je bio nemoćan.

Sjajnu predstavu Livaja je okrunio i trećim golom u 74. minuti na asistenciju Filipa Krovinovića. Hajdukov napadač sjurio se prema šesnaestercu suparnika i mirnim prizemnim udarcem uhvatio Lučića na krivoj nozi.

U posljednjim trenucima susreta Drena Beljo je smanjio na 3-1. Gol mu je priznat tek na asistenciju VAR-a. Prethodno je loptu, barem se tako činilo na prvu, s gol-linije iščupao golman Hajduka Lovre Kalinić. Ipak, usporena snimka pokazala je da je lopta bila u golu i sudac Bel gol je ipak priznao.

Hajduk je ovom pobjedom dostigao Dinamo i Rijeku, sva tri kluba sad imaju po 16 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 323

  • Lasica1999 12.09.2021.

    Livaja je za Perkovića Bog nogometa

  • Dinamo Zagreb 303 12.09.2021.

    Ljudi nije hejt za Hajduk ili za bilo koga.... Ne može igrač koji je odigrao 5 do 10 utakmica u Hnl-u biti njegov najbolji igrač... Najbolji igrač neke lige mora biti jedno 2 ili 3 sezone najbolji u toj ligi... Livaja je najbolji igrač Hajduka,ali Hnl-a još nije,ali možda će biti za 2 ili 3 godine.....

  • Pazo 12.09.2021.

    Kako je Hajduk drugi a ima utakmicu više od Rijeke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare