To je to što me zanima!

'Gušter' Brozo ponovo rastura! Marcelo je zabio golčinu Laziju

Inter je odlično otvorio utakmicu protiv Lazija i već nakon prvih 45 minuta imali su vodstvo 2-0. Prvi gol zabio je Icardi, a drugi je djelo veznjaka Vatrenih Marcela Brozovića koji je sjajno pogodio iz daljine...
Vidi originalni članak

Momčad Intera nastavlja sa sjajnim rezultatima ove sezone. U desetom kolu svladali su oni u gostima nemoćni Lazio s 3-0, a gol je zabio i naš Marcelo Brozović

Njegov gol zasigurno je sjajna vijest za izbornika Vatrenih Zlatka Dalića s obzriom da Epic Brozo igra u sve boljoj formi. No, uz dobre vijesti stižu i loše, u toj utakmici ozljedio se Milan Badelj. 

U 34. minuti Badelj se srušio na travnjak i zatražio izmjenu, a prema prvim informacijama riječ je o ozljedi bedra. U trenutku kada je Badelj izašao, Inter je vodio 1-0 zahvaljujući golu Icardija, u kojem je prste imao i naš Ivan Perišić, a onda su ubacili u brzinu više.

Sedam minuta nakon Badeljeve ozljede Marcelo Brozović povisio je na 2-0. Prihvatio je on jednu odbijenu loptu na 20-ak metara od gola Lazija, a onda lijevom nogom milimetarski precizno pogodio donji desni kut Strakoshinog gola.

Video gola pogledajte >>>OVDJE<<<.

S tim se rezultatom otišlo na odmor, a onda je u 70. minuti Icardi pokupio jedno dodavanje koje mu je poslao Borja Valero, izbacio svog čuvara sjajnim lažnjakom, a onda lagano poslao loptu u mrežu za konačnih 3-0. 

U Interu su šansu od prve minute dobila sva trojica Hrvata. Brozović Vrsaljko su i požutjeli, a ovaj dvojac je zajedno s Perišićem bio u igri svih 90 minuta.

Nakon ove pobjede Inter je zasjeo na drugo mjesto Serie A s 22 osvojena boda dok se Lazio nalazi na četvrtom mjestu s 18 bodova. Prvi je Juventus koji ima 28 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 30.10.2018.

    Nemogu da vjerujem kad citam ove naslove! Zabijo golcinu. Pa da li vi novinari znate sta je golcina? Broz igra fantasticno u to nema sumnje, kao i vecina nasih nogometasa za svoje klubove. Ali golcina je kad mandzo i ronaldo zabiju skarama, gol pavarda na sp. oni nemoguci sutevi roberta carlosa. To su golcine. Broz je lijepo pucao i lijepo zabijo. To je to i nista vise! Molim novinare da odmah i igracima promjene imena kad pisu o njima: modricina, brozicina, raketicina....

  • Brozo 30.10.2018.

    Ajmo kralju!!!!

  • zAG0R 30.10.2018.

    Jučer je Inter stvarno razmontirao Lazio...prvo poluvrijeme su imali broj dodavanja na razini Barce...Broz je mašina, Šime isto jako dobar, Perišić standardan...šteta za Badelja, nadam se da nije ništa oszbiljno. FORZA INTER!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare