To je to što me zanima!

Guti ispalio: Modrić više nije potreban Realu. Mora otići

Ne znam hoće li doći Jude Bellingham ili neki drugi veznjak, ali Modrić će u jednom trenutku morati otići, rekao je bivši kapetan Reala Guti
Vidi originalni članak

Budite pametni, nemojte kupovati Modrića. Pa on nije uspio biti vođa niti u Tottenhamu. Definitivno nije napravio ništa posebno u svojoj karijeri da ga treba dovesti u Real. David Silva je talentiraniji od njega i on treba Realu, rekao je prije 11 godina bivši kapetan Real Madrida Jose Maria Gutierrez (45), u svijetu nogometa poznatiji kao Guti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je to u ljeto 2012. godine kada je Real bio zainteresiran za hrvatskog maestra. Da se njega slušalo, bila bi to najveća pogreška u povijesti kluba. Da je umjesto Luke došao David Silva, bili bi zakinuti za igre ponajvećeg veznjaka svih vremena. A pitanje je bi li svi oni trofeji danas stajali u vitrinama Santiago Bernabeua.

Da Guti lupeta, navijači Reala shvatili su vrlo brzo nakon Modrićeva dolaska. I tada je krenulo ispisivanje povijesti. Postao je najbolji igrač svijeta i jedan od najvećih veznjaka u povijesti, osvojio je 21 trofej. Ne samo da je nadmašio Gutija, svog najvećeg kritičara, već i mnoge velikane koji su prije njega igrali u klubu.

Dok je Modrić osvajao trofeje s Realom, Guti je šutio. Svjetsko prvenstvo očito je utjecalo na Luku, djeluje umorno i iscrpljeno u nastavku sezone. U posljednjih nekoliko utakmica nije bio na razini pa se odmah oglasio i Guti. Iako je i s 37 godina jedan od najboljih veznjaka na svijetu, bivši španjolski nogometaš smatra kako Modrić više ne treba Realu. To je izrekao u razgovoru za El Chiringuito TV. 

- Sumnjam da će Modrić ostati... Neće imati veću ulogu sljedeće sezone i Realu nije potreban. Ne znam hoće li doći Jude Bellingham ili neki drugi veznjak, ali Modrić će u jednom trenutku morati otići - rekao je Guti.

Srećom pa se opet njega ništa ne pita. Modriću ugovor istječe u lipnju, a bez obzira na Gutijeve riječi, sve je izvjesnije kako će produžiti na još godinu dana. On želi završiti karijeru na Santiago Bernabeuu, a kako i dalje igra na vrhunskoj razini, dvojbe nema. I Carlo Ancelotti, predsjednik Perez i navijači ga žele i dalje gledati u bijelom dresu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • crozdrtava 19.01.2023.

    Guti utjeramo mu kruti!

  • Rosa56 19.01.2023.

    Luka ako zeli igrati moze ko. Ibra u Ameriku Kinu Katar Ali mislim da nece  on se vraca u Hrvatski nogometni savez on je to zasluzio I da bira poziciju koja njemu odgovara  on je legenda ❤️❤️❤️❤️

  • te dotep 18.01.2023.

    Eh da je bio tolika klasa, nije. Samo dobar. Da je bio extra klasa i ponašao bi se tako a ne bi se ovako agresivno prosipao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare