Obavijesti

Sport

Komentari 52

Guti ispalio: Modrić više nije potreban Realu. Mora otići

Guti ispalio: Modrić više nije potreban Realu. Mora otići

Ne znam hoće li doći Jude Bellingham ili neki drugi veznjak, ali Modrić će u jednom trenutku morati otići, rekao je bivši kapetan Reala Guti

VIDEO

Budite pametni, nemojte kupovati Modrića. Pa on nije uspio biti vođa niti u Tottenhamu. Definitivno nije napravio ništa posebno u svojoj karijeri da ga treba dovesti u Real. David Silva je talentiraniji od njega i on treba Realu, rekao je prije 11 godina bivši kapetan Real Madrida Jose Maria Gutierrez (45), u svijetu nogometa poznatiji kao Guti.

Pokretanje videa...

Soba Luke Modrića u nekadašnjem hotelu Iž 02:42

Bilo je to u ljeto 2012. godine kada je Real bio zainteresiran za hrvatskog maestra. Da se njega slušalo, bila bi to najveća pogreška u povijesti kluba. Da je umjesto Luke došao David Silva, bili bi zakinuti za igre ponajvećeg veznjaka svih vremena. A pitanje je bi li svi oni trofeji danas stajali u vitrinama Santiago Bernabeua.

Spanish Super Cup - Final - Real Madrid v FC Barcelona

Da Guti lupeta, navijači Reala shvatili su vrlo brzo nakon Modrićeva dolaska. I tada je krenulo ispisivanje povijesti. Postao je najbolji igrač svijeta i jedan od najvećih veznjaka u povijesti, osvojio je 21 trofej. Ne samo da je nadmašio Gutija, svog najvećeg kritičara, već i mnoge velikane koji su prije njega igrali u klubu.

Liga Prvaka ,  AS Monaco - Real Madrid

Dok je Modrić osvajao trofeje s Realom, Guti je šutio. Svjetsko prvenstvo očito je utjecalo na Luku, djeluje umorno i iscrpljeno u nastavku sezone. U posljednjih nekoliko utakmica nije bio na razini pa se odmah oglasio i Guti. Iako je i s 37 godina jedan od najboljih veznjaka na svijetu, bivši španjolski nogometaš smatra kako Modrić više ne treba Realu. To je izrekao u razgovoru za El Chiringuito TV. 

LaLiga - Villarreal v Real Madrid

- Sumnjam da će Modrić ostati... Neće imati veću ulogu sljedeće sezone i Realu nije potreban. Ne znam hoće li doći Jude Bellingham ili neki drugi veznjak, ali Modrić će u jednom trenutku morati otići - rekao je Guti.

Srećom pa se opet njega ništa ne pita. Modriću ugovor istječe u lipnju, a bez obzira na Gutijeve riječi, sve je izvjesnije kako će produžiti na još godinu dana. On želi završiti karijeru na Santiago Bernabeuu, a kako i dalje igra na vrhunskoj razini, dvojbe nema. I Carlo Ancelotti, predsjednik Perez i navijači ga žele i dalje gledati u bijelom dresu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja