To je to što me zanima!

'Gužva' na vaganju: GSP brani pojas protiv 'zločestog' Diaza

'Zlatni' protiv 'zločestog' dečka za UFC-ev pojas u kategoriji do 77 kilograma. GSP brani titulu osmi put u nizu. Glavne borbe počinju u 3 ujutro po hrvatskom vremenu
Vidi originalni članak

Nakon kraće pauze, UFC nastavlja sa spektakularnim 'eventima'. Noćas su u prvom planu borci u velteru, kategoriji do 77 kg, a Georges St-Pierre brani pojas protiv Nicka Diaza.

Uvod u borbu ovaj put je klasičan 'trash-talk' asocijalnog Diaza. GSP-a je optužio za uzimanje dopinga (iako o tome nema govora op.a.), ali i za dosadne borbe. Od 23 pobjede, Kanađanin ih je samo 13 završio prije sudačke odluke. 

Iako Diaza javnost doživljava kao 'zločestog' dečka, a borba se održava u Kanadi, ima itekako mnogo navijača na svojoj strani. Beskompromisan je, sjajan boksač, ali i još bolji 'grappler'.

S druge strane GSP je 'zlatni dečko' organizacije. Neporažen je skoro šest godina, osmi uzastopni put brani titulu. Iako uvijek odmjeren i pristojan, ovaj put je i on izgubio živce. Najbolje se to vidjelo na vaganju, kada ih je morao razdvajati i Dana White. 

Ispunite anketu i dajte svoje mišljenje kako će borba završiti. Mnogi strahuju da će potrajati svih pet rundi, ali uz puno nezanimljivog hrvanja i partera za pobjedu St-Pierrea.

U su-naslovnoj borbi večeri u kavez će Condit i Hendricks. Tko pobijedi, dobit će priliku za napad na pojas.

Glavne borbe počinju u 3 ujutro po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Lyoto_Machida 16.03.2013.

    nadam se da će GSP ubit Boga u Diazu. i ajmo Condit!!!

  • RibaFish 16.03.2013.

    E ovo sam cekao cijeli tjedan,kakav K1 ovo ce biti jebeni spektakl kao i Condit vs Hendricks.

  • Brzopoteznik 16.03.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=KrB2szV1lXE evo baš sam otišao pogledati,hahahahahaha bilo je stvarno gadno ja sam mislio glave će letjeti.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare