To je to što me zanima!

Gvardiol komentirao transfer igrača hrvatskog drugoligaša

Krizmanić je prošao kroz omladinski pogon Dinama, ali za seniorsku momčad odigrao je tek jednu utakmicu. Karijeru prvi put nastavlja izvan Hrvatske, a na transferu mu je čestitao i Joško Gvardiol
Vidi originalni članak

Bivši dinamovac Tomislav Krizmanić (22) napušta Croatiju iz Zmijavaca, hrvatskog drugoligaša, i prelazi u redove Spartaka iz Trnave.

Veliki je to transfer za hrvatskog drugoligaša. Spartak trenutačno zauzima treće mjesto slovačke lige s devet bodova zaostatka za Slovanom. 

Krizmanić je u Croatiju došao ljetos nakon što mu je istekao ugovor s Dinamom. Ove je sezone odigrao 13 utakmica za Croatiju u prvenstvu. Zabio je dva gola uz asistenciju.

Gvardiol mu je čestitao na transferu

– Velika vijest za naš klub! S ponosom objavljujemo veliku i spektakularnu vijest koja je dokaz kvalitetnog i predanog rada. U Spartak Trnavu, u utrku za prvaka Slovačke odlazi naš vezni igrač kojem ovom prilikom želimo čestitati i zahvaliti na vremenu koje je proveo u našem klubu. Nemamo sto reći nego naklon, gospodin u svakom smislu, Tomislav Krizmanić -  Rekli su iz Zmijavaca.

Krizmanić je prošao kroz omladinski pogon Dinama, ali za seniorsku momčad odigrao je tek jednu utakmicu. Karijeru prvi put nastavlja izvan Hrvatske, a njegov transfer komentirao je na društvenim mrežama i Joško Gvardiol.

Gvardiol i Krizmanić bili su suigrači u Dinamu i očito su ostali u dobrim odnosima i nakon što su njihove karijere krenule različitim putevima. Joško je na Instagramu istaknuo svoju podršku za bivšeg suigrača koji je napravio veliki korak u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • miriomis 04.01.2024.

    Kroz nogee 😘

  • miriomis 04.01.2024.

    Luzer

  • komunjara2 04.01.2024.

    propao ko zeton....

Komentiraj...
Vidi sve komentare