To je to što me zanima!

Gvardiol odlazi?! Dogovor je pri kraju, Dinamu velika odšteta

Gvardiol je već dulje vrijeme na meti talijanskih, njemačkih, pa i engleskih klubova, pa će se Dinamo sljedećih dana teško obraniti od navale takvih velikana. Pogotovo s ovakvim ponudama
Vidi originalni članak

Dinamov stoper Joško Gvardiol (18) protiv Cluja je odigrao briljantnu utakmicu, a odmah su krenule glasine kako ga u Leedsu želi trener Marcelo Bielsa.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci pjevaju u autobusu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tu je prvu informaciju javio uvijek dobro informirani novinar Fabrizio Romano te otkrio kako bi Leeds Dinamu platio čak 20 milijuna eura.

DIJAMANT PRED ODLASKOM 'Luđak' želi Gvardiola! Leeds nudi čak 20 milijuna eura...

Nekoliko dana kasnije, Romano se opet oglasio - pregovori i dalje traju! I pri kraju su!

- Ubrzo će doći do dogovora za transfer Gvardiola u Leeds. To je potvrđeno - napisao je Romano na Twitteru.

Gvardiol je već dulje vrijeme na meti talijanskih, njemačkih, pa i engleskih klubova, pa će se Dinamo sljedećih dana teško obraniti od navale takvih velikana. Pogotovo kada te cifre dosegnu i ozbiljniji dvoznamenkasti iznos. A ova Leedsova ponuda je Dinamove čelnike očito ostavila bez teksta.

Iako je Gvardiol odigrao tek 13 utakmica u seniorima Dinama, Bielsa nije puno razmišljao. Ozbiljno je zagrizao za njega, a Leedsova sjajna ponuda bi mogla smekšati 'modre' koji nisu planirali tako brzo prodati mladog dragulja. A ovo je prilika za hrvatskog prvaka da izvuče što više novca jer je svima jasno da će se i drugi klubovi uključiti u borbu za talentiranog stopera.

No, ovo je svota koja bi pokrpala brojne troškove na Maksimiru, a sljedećih dana ćemo saznati hoće li Gvardiol zaista već s 18 godina napustiti Hrvatsku i preseliti u veliku i moćnu Premier ligu...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • stjepan berma 06.09.2020.

    Nema te love za koju bi ga prodao prije nego se pokuša ući u LP.

  • MladenValentić 05.09.2020.

    sux_zgd Prodat će ga za tu cifru, pare će ispariti, stadiona neće napraviti, novac će dati za pervezna pojačanja poput Moubandjea i sličnih, a uredno će ga u Europi puniti svatko!

  • MladenValentić 05.09.2020.

    Nećete imati stadion, u Europi će vas šamarati, tko god stigne, a ne bi se čudio da i u HNL-u neće ići sve glatko, ali bitno da Vi sve prodate, kao da će ta odšteta donijeti rezultate i trijunf! Najveći promašaj Dinama, je povratak Zorana Mamića u Dinamo, koji je u kratkom vremenu uspio uništiti sve što se moglo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare