To je to što me zanima!

Gvardiolov tata prodavao ribu na dan utakmice za broncu

Tata Tihomir Gvardiol i danas na Dolcu, kao i zadnjih 40 godina… Veli da Joška boli noga, ali jedva čeka zaigrati protiv Maroka, stoji na Facebook stranici HRT Radio Sljeme
Vidi originalni članak

Otac Joška Gvardiola, Tihomir Gvardiol, već godinama prodaje ribu na najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici Dolac, a 'slobodan dan' nije uzeo ni na dan utakmice za brončanu medalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Tata Tihomir Gvardiol i danas na Dolcu, kao i zadnjih 40 godina… Veli da Joška boli noga, ali jedva čeka zaigrati protiv Maroka", stoji na Facebook stranici HRT Radio Sljeme.

- To je moj život, ja to volim. Rođen sam u ribarskom mjestu, ribario sam. I danas imam veze s ribom. Jednostavno, ja to obožavam - rekao je tata Gvardiol prije nekoliko dana za HRT.

Podsjetimo, Joško se u Katru bori za titulu najboljeg mladog igrača SP-a, no njegov nastup u drugoj utakmici protiv Maroka je pod upitnikom. Najveći rival za tu nagradu mu je Enzo Fernandez, koji je prema kladionicama veliki favorit.

POGLEDAJTE LIVE: JOŠ MALO DO BORBE VATRENIH ZA BRONCU

Idi na 24sata

Komentari 27

  • rope86 17.12.2022.

    Admine p ti materima sta mi brises komentar pohvalio sam covjeka i ti mi brises pljuc majmune jedan.

  • bum5bar 17.12.2022.

    Poslije sljedećeg transfera navigavat će neku jahticu i zabacivat udicu iz hobija

  • Truth69 17.12.2022.

    Iz slike je vidljivo da su sanitarni uvjeti preprodaje tj sverca ribe na visokom nivou, koristenje gumenih rukavica I ostalog. Cak ova debela sa hrt-a melja ovu srdelu Po rukama, benti drzavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare