To je to što me zanima!

Hajduk raskinuo s Gustavom i otkupio Gyurcsa za 350.000 €

Ádám Gyurcsó prometnuo se ovog proljeća u jednog od najboljih igrača Hajduka i zavrijedio da mu Splićani otkupe ugovor, dok Brazilac Carbonieri, koga su mučile brojne ozlijede, raskida ugovor i odlazi...
Vidi originalni članak

Nakon što su objavili potpis ugovora s novim sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem, iz Hajduka su službeno objavili i otkup ugovora mađarskog reprezentativca Ádáma Gyurcsa (27), te raskid ugovora s Gustavom Carbonierijem (26)

Mađarsko krilo stiglo je na Poljud u zimskomu prijelaznom roku. Bila je riječ o posudbi s pravom otkupa ugovora, uz prethodno dogovorenu odštetu za poljski Pogoń iz Szczecina. Navodno je riječ o oko 350.000 eura koje je Hajduk platio poljskom prvoligašu, a Gyurcsó je potpisao na tri sezone.

POTVRĐENO Novi sportski direktor Hajduka: Bjelanović umjesto Branca...

U zimskom prijelaznom roku Mađar je doveden kao zamjena za Antu Ercega, koji je otišao u Ujedinjene Arapske Emirate. Odigrao je 16 utakmica, od kojih 15 u prvih 11, zabio šest golova i dodao pet asistencija.

Igrama je očito zadovoljio Hajdukovu struku koja je odmah po završetku sezone potpisala ugovor s njim. To je najbolji dokaz koliko mu vjeruje, ali je i otklonila sumnje o raspadu momčadi iz koje većina stranih igrača želi otići.

Odmah potom sporazumno je raskinut ugovor s Brazilcem Gustavom Carbonierijem, koji je stigao prošloga ljeta, no zbog brojnih ozljeda koje su ga mučile nije se uspio nametnuti, niti uzeti mjesto u momčadi, za koju je odigrao svega sedam utakmica bez posebnog učinka.  

Nakon svega par utakmica nesretni Carbonieri operirao je tetivu u gležnju i propustio gotovo cijelu sezonu, da bi nedavno, u prvom povratničkom nastupu u Hajduku B protiv Gorice zaradio dva žuta kartona u svega šest minuta, a u drugom je nastupu, nakon svega par minuta provedenih na terenu u Solinu, nespretno stao i sam sebe teže ozlijedio. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • hyndaii 25.05.2018.

    A što je sa dvojicom Saida?

  • Rafa98 25.05.2018.

    Bravo, izvrstan potez. Polako se rješavati nekvalitetnih stranaca i uvoditi što više igrača iz druge momčadi. Na kraju krajeva, Hajduk dobro posluje, ako se želi napasti titula mora se malo i potrošiti, pojačati ekipu. Treba nam kreativan igrač, koji zna podvaliti loptu i ubrzati igru. To je najbitnije, Hajdukova igra je prespora. HŽV.

  • ojhrvatskamati 25.05.2018.

    Jedino sta vrijedi i valja u hajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare