To je to što me zanima!

Haalandova magija podijelila navijače: 'Vjerujte, stvarno je!'

Magija najbolje pristaje onom što je napadač Borussije Dortmund izveo na treningu. Izgleda toliko nerealno da su se mnogi navijači zapitali je li to stvarno
Vidi originalni članak

Kako postaviti tri nogometne lopte jednu na drugu i sa svakom pogoditi metu postavljenu u rašljama? Jednostavno, pitajte Erlinga Haalanda.

TRENER BORUSSIJE Što se događa s Haalandom? 'Rekao mi je da jedva hoda. Trenutno ne izgleda dobro'

Magija najbolje pristaje onom što je napadač Borussije Dortmund izveo na treningu. Izgleda toliko nerealno da su se mnogi navijači zapitali je li to stvarno. I sam Norvežanin ostao je u blagom stanju nevjerice.

- Vjerujte, ovo je stvarno - pokušali su uvjeriti sve iz Borussije.

OK, ali i mi ćemo se nešto zapitati; kako je, za početak, moguće tako jednostavno postaviti loptu na loptu? Vjerojatno ni najbolji cirkusanti ovog svijeta ne bi takvo što uspjeli sličnom lakoćom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A u pogotke ne sumnjamo, u pitanju je takav majstor da bi to pogodio i zatvorenih očiju. Pa čak i kada je iza njega razdoblje od dvije propuštene utakmice u Borussiji, a nije ga bilo ni na reprezentativnom okupljanju.

- Rekao mi je: "Volio bih igrati, ali ne mogu se kretati, jedva i hodam" - otkrio je nedavno trener Borussije Marc Rose. 

- On je živo biće, nije mašina. Ako ne može, onda ne može. Treba ozdraviti za Borussiju, ali i za reprezentaciju Norveške. Igrali smo tri utakmice bez njega i trenutno stvari ne izgledaju dobro. To i Erling stalno govori. Trebamo se riješiti pritiska i ne ispitivati svaki dan što se događa. Trebamo ga pustiti da se oporavi.

Izgleda s ovim videom da je opet spreman. U svakom slučaju, pogledajte pa sami zaključite. Već jest više od dva milijuna ljudi...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 15.10.2021.

    Livaja > Haaland , Mbappe

  • Blaž Bahat 15.10.2021.

    Ovo je neka žešća sprdačina. Halande koga ti mutiš? Dojdi na Srednjake i dajem ti 3 vure samo da narihtaš lopte da tak stoje jedna na drugoj, gađat nit ne moraš. Ak uspiješ furam u Granu na čevose.

  • Zagorov_pajdo_Chico 15.10.2021.

    top top, sretno mu i dalje, da izraste u top igrača i da ga s guštom gledamo te da ne bude previše napuhan kao Mbappe

Komentiraj...
Vidi sve komentare