To je to što me zanima!

Haas zaustavio Ivana Dodiga u polufinalu turnira u Münchenu

Na zemlji u Münchenu Tommyju Haasu je trebalo točno 90 minuta i tri breaka da zaustavi Ivana Dodiga. Dva je napravio u prvom setu, a jedan u drugom za 6-4,6-3
Vidi originalni članak

Ivan Dodig zaustavljen je u polufinalu ATP turnira u Münchenu, koji se igra za nagradni fond od 410.000 eura. Od hrvatskog tenisača bolji je bio njemački veteran Tommy Haas sa 6-4,6-3.

Na zemlji u Münchenu Haasu je trebalo točno 90 minuta i tri breaka da zaustavi Dodiga. U prvom setu Haas je prvi break napravio u četvrtom gemu, ali Dodig je uzvratio već u sljedećem gemu. Haas je ponovno hrvatskom tenisaču oduzeo servis u desetom gemu i dobio set 6-4.

U drugom setu Dodig je držao servis do šestog gema, a onda je Haas napravio break i bez većih problema priveo meč kraju.

Tako će se u Münchenu igrati njemačko finale, jer će drugi finalist biti pobjednik dvoboja između Philippa Kohleschreibera i Daniela Brandsa.

ATP München, polufinale:

Haas (3) - Dodig 6-4, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kresimir Ruzic 05.05.2013.

    zaboli me za dodika i sve naše tenisče i tenisačice pa kome taj sport uopče treba...osim miči dušanoviču

  • NikolaCro17 04.05.2013.

    Haas ima 35 godina al kako igra, hvata sve živo i dobro je pročitao Dodiga, igrao mu je stalno na forehand koji mu je slabiji udarac, a onaj panj Čilić cijeli meč igra Dodigu na bekend, zato je i rikno...

  • ferata35 04.05.2013.

    steta,iznenadio me kad je dobio cilica,drugi put vise srece ivane

Komentiraj...
Vidi sve komentare