To je to što me zanima!

Habiba ću hladno nokautirati, napravit ću mu rupu u glavi

Nakon što je zakasnio na posljednje sučeljavanje bahati se Irac obrušio na protivnika, koji je uvrijeđeno otišao nakon 15 minuta, ali i na njegova menadžera kojeg je nazavao doušničkim terorističkim štakorom
Vidi originalni članak

Posljednjeg sučeljavanja prije sutrašnje borbe Conora McGregora i Habiba Nurmagomedova nije bilo. Irac je zakasnio i okrivio za to promet, a Habib se pokupio nakon nekoliko protokolarnih odgovora na pitanja. 

- Već 15 minuta sam tu, a njega nema. To je nepoštivanje - rekao je ljutiti Nurmagomedov. 

Conor je to, naravno, iskoristio da napomene kako je otišao jer ga je strah biti s njim u istoj prostoriji.

- To je samo dan kao svaki drugi. Hladno ću ga nokautirati. Nabit ću mu nos u lubanju. Briga me. Bio sam u svakom scenariju, ja sam veteran. Sve sam prošao. Nikad nećete pobijediti Irca! J...e mi se za njega i njegove ljude, napravit ću mu rupu u lubanji. Stvari su puno dublje od same borbe. Riješit ću to za sebe, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi - rekao je Irac i još jednom potvrdio kako je njihovo neprijateljstvo vrlo osobno i sve jače. 

Na pitanje novinara kako komentira Habibovo pitanje irskim fanovima zašto ne pričaju irskim jezikom ako ga imaju i izjavu da je Conorov djed bio član britanske mornarice u građanskom ratu i ubijao Irce, Conor se obrušio na Habibovog menadžera. 

- Nikad ne vjerujte doušnicima. Držite se od njih što dalje. Njegov menadžer je teroristički doušnički štakor. Skinut je s leta od Kaira do New Yorka 11. rujna 2001., a kod sebe je imao pet putovnica. Okrenuo se protiv ljudi s kojima je radio i postao doušnik. Ali Abdelaziz je štakor, a svima ću pokazati u subotu - sipao je uvrede McGregor. 

Na kraju je zaključio kako nitko nije gladniji od njega za ovom pobjedom. 

- Umirem od gladi za njegovom glavom. Pojest ću ga živog i neće me biti briga - rekao je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cimerrr 05.10.2018.

    Conor radi cirkus,Ameri to vole,zato je najgledaniji i najviše zarađuje. O samom meču što reći, McGregor ima šanse u prve dvije runde da to završi nokautom,ako ode do kraja gotovo sigurno će dobiti Habib,čovjek je zvjer,stalno ide naprijed,pun je snage i kondicije.

  • kazna 05.10.2018.

    čisti govor mržnje, nos u lobanju to je ubojstvo, rupu u glavi to je ubojstvo, teroristički štakor teška optužba bez argumenata, ne znam zašto ga policija nije privela zbog prijetnji ubojstvom i čistim govorom mržnje prema drugom, da se razumijemo mamića je privelo zbog takvog govora, očito je da u hrvatskoj zakon bolje fukcionira!

  • Conor-McGregor 05.10.2018.

    26-1....patite "dagestanci" hahhh

Komentiraj...
Vidi sve komentare