To je to što me zanima!

Habibov rođak i Čimajev skoro se potukli: Mirno razgovarali, u sljedećem trenutku eskaliralo!?

Čimajev je prišao Abubakaru i 'bratski' dao ruku Habibovom rođaku, no u nekom je trenutku došlo do tenzija koje su rezultirale naguravanjem, a poletjela je i pokoja šaka
Vidi originalni članak

Spektakularna UFC 280 priredba u Abu Dhabiju privukla je najveće 'njuške' iz borilačkog svijeta, uključujući i aktivne zvijezde organizacije. 

Bio je tamo, u ulozi, trenera legendarni Habib Nurmagomedov koji je vodio svog Islama Makačeva do pobjede nad Charlesom Olivierom i pojasom u lakoj kategoriji, a spektakl nije mogao propustiti i jedan od najpoznatijih boraca u ovom trenutku - Hamzat Čimajev.

POGLEDAJTE VIDEO Evo kako je Khabibov učenik prisilio Brazilca na 'tapkanje' u najiščekivanijoj borbi godine

Švedsko-čečenski borac je, za vrijeme pobjedničkog govora Makačeva, prišao njegovom timu, naizgled 'bratski' porazgovarao s Abubakarom Nurmagomedovim, Habibovim rođakom koji se nešto ranije borio na predstavi i pobijedio, no u nekom je trenutku došlo do tenzija koje su rezultirale naguravanjem, a poletjela je i pokoja šaka.

nije poznato tko je koga na koji način uvrijedio, pojedini mediji podsjećaju kako su, ne tako davno, iz Eagle MMA tim dolazili komentari prema Čimajevu kako on zbog svog ponašanje nije dobar predstavnik islamske vjeroispovjesti!? 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinezjapano 23.10.2022.

    Ja se uopće ne brinem za njih, mene brine Maja Šuput Tratarinov

  • mesarko 23.10.2022.

    vjerojatno mu je zasro šta vodi Kadirova derišta na priredbu i ovaj ko prava šlihtara branio malog šefa

Komentiraj...
Vidi sve komentare