To je to što me zanima!

Hajduk Avdiju Vršajevića čuva za Middlesbrough: Još detalji

Trener Karanka me želi, a ni ja ne bih imao ništa protiv da se okušam u Engleskoj. Pregovori još uvijek traju, potvrdio je Avdija Vršajević interes Middlesbrougha
Vidi originalni članak

Dogovaraju se posljednji detalji transfera Avdije Vršajevića u engleski Middlesbrough, a predostrožnosti radi Avdija nije ni otputovao sa suigračima u Zagreb, na večerašnji ogled s Lokomotivom.

Sjajnim igrama u dresu Hajduka i BiH reprezentaciji, Avdija je privukao pažnju brojnih klubova iz Njemačke i Turske, no najatraktivnija je ona pristigla iz engleskog Middlesbrougha.

- Trener Karanka me želi, a ni ja ne bih imao ništa protiv da se okušam u Engleskoj. Pregovori još uvijek traju, no ja sam optimističan - kazao je Vršajević.

I premda je Hajduk odbio ponuđenih 600.000 eura odštete, pregovori su nastavljeni jer je svima u interesu da se uspješno okončaju. Hajduk želi nešto zaraditi na igraču kojem ugovor istječe sljedećeg ljeta, dok je Vršajeviću, koji je napunio 28 godina, ovo vjerojatno posljednja prilika da zaigra u 'ligi petice'.

- Mogu samo reći da pregovori i dalje traju - tajanstven je predsjednik Hajduka Marin Brbić, koji je ljestvicu odštete navodno postavio na 750.000 eura, uz obavezu da Vršajević odigra obje utakmice s Dnjiprom i pokuša pomoći Hajduku da se plasira u Europsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • egzekutor 10.08.2014.

    Prosjecan igrac Dinama ode u Lyon za silne milione i za godinu dvije evo ga u Liverpoolu, a najbolji Hajdukov igrac u zadnjih par godina ode u drugu ligu za kikiriki....

  • lolololo 10.08.2014.

    ako se avdija odrekne postotka i ako odigra protiv dnjipra onda je ovo dobar posal.jos prodat tss-a po istim uvjetima alu bar za 2-2.5 milijona.

  • cassini 10.08.2014.

    pa da, njemu je dobnro jer će riješit pitanje love do kraja života a Ajduk će ušićarit nešto...i tako svake godine...i onda sew ćudimo kad naši ispadnu od Alaborga, Dila gori, Šahtara i sl...a nekad su se ravnopravno nosili sa Alaxom, Realom, Interom i sl klubovima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare