To je to što me zanima!

Hajduk: Dario Damjanović bi htio otići kući

Već sam dugo na putu, zbog reprezentativnih obaveza u Japanu stigao sam na Daleki istok pet dana prije Hajduka, požalio se Damjanović
Vidi originalni članak

U brojnom Hajdukovu izaslanstvu u Hong Kongu teško je ne primijetiti jedno zabrinuto lice. Stasiti osigurač Hajdukova veznog reda Dario Damjanović nije nasmijan i vedar, kakav je inače.
- Već sam dugo na putu, zbog obaveza reprezentacije BiH u Japanu stigao sam na Daleki istok pet dana prije Hajduka i već sam se poželio kuće i obitelji - rekao nam je popularni Damjan, otkrivši time samo dio istine.
Saznali smo kako je Dariova dugogodišnja djevojka Željka odnedavno u drugom stanju i kako će se sretni par uskoro vjenčati. Na spomen imena buduće supruge i skorog vjenčanja Dariovo lice se odjednom ozarilo.
- Premda smo jako dugo skupa, ipak je to velika novost u našim životima, tako da često mislim na moju Željku i naš zajednički život - povjerio se Dario, kojeg muči i neizvjesnost oko mogućeg transfera u Rusiju. Luč energija je za njega ponudila odštetu od 200.000 eura, no dogovora još nema.

KLARIĆ: PIŠITE, OSVAJAMO TURNIR
Hajduk sutra u 10.30 sati prema hrvatskom vremenu igra finalnu utakmicu Lunar New Year Cupa 2008. s lokalnom selekcijom Hong Kong XI. Osim prestiža da mu ime bude upisano na listu osvajača turnira, “bijeli” će se boriti i za nagradu od 48.000 dolara neto, koje će ravnopravno podijeliti.

PELAIĆ SMRŠAVIO PET-ŠEST KILA
Mladen Pelaić je jedan od onih koji teško podnose honkonšku turneju.
- Smršavio sam pet-šest kilograma - priznao je vidno iscrpljeni Pelaić, na čiju je igru u zadnje vrijeme bilo puno kritike.
- Zanima me samo što misli trener, a on me zasad nije kritizirao. Na ostale primjedbe se ne obazirem.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • malimate 09.02.2008.

    svasta si ovi igraci dopustaju,ode taj hajduk u racku

Komentiraj...
Vidi sve komentare