To je to što me zanima!

Hajduk golovima Ibričića i Tomasova svladao Styer

Hajduk je okončao austrijske pripreme pobjedom nad lokalnim trećeligašem Vorweartsom u Styeru 3-1. Golove su postigli Ibričić i Tomasov (2)
Vidi originalni članak

Za domaćine je gol postigao hrvatski internacionalac, 42- godišnji Tomislav Kocijan. U revijalnoj utakmici za domaće su nastupili Ivica Vastić, Želkjo Vuković i Amarildo Zela, koji se oprostio od aktivnog igranja. Miše je izveo kombiniranu momčad: Tomić (Stipica) - Rubil (Thiaginho), Aračić, Pandža, Šerić - Gabrić (Tomasov), Skoko (Obšivač), Andrić (Ljubičić, Sačer), Tičinović (Paraiba), Ibričić (Trebotić), Eliakwu (Vukušić).
Utakmicu je pratilo oko 3000 gledatelja, te oko 200 pripadnika Torcide. Prisutni su bili i Hajdukov predsjednik i član Uprave Mate Peroš i Luka Miličić. Perošu se svidio novi napadač, Nigerijac Eliakwu, primjetio je predsjednik da je brz i snažan, a za realizaciju će se tek morati pobrinuti. Hajduk je tako drugom pobjedom okončao pripreme i u ponedjeljak se zrakoplovom preko Beča vraća u Split.
Hajduku su ponuđena još dvojica igrača, Kinez Zhu Ting i Ganac Allhassan Issah, koji bi sljedećeg tjedna trebali doći na probu. Prvi čovjek Hajdukovog marketinga Pavle Cicarelli izjavio je kako Hajduk razmišlja da stadion u Poljudu, koji nema službeno ime, ponude nekoj velikoj tvrtci, koja bi ga "brandirala" i nazvala svojim imenom po uzoru na stadione diljem svijeta, te naravno, za to izdvojia pozamašnu svotu eura, koji bi Hajduku dobrodošli.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boys 12.07.2009.

    muku muče da nas spriječe spriječiti nas niko neć dinamo,dinamo...

  • ADI_BARCA_DINAMO 12.07.2009.

    zabo im lik sa 42 god,,,,hahahhahahahah, jos mise izveo najaci sastav... cccccccccc naprijed hajduk uzet cete prevenstvo kao i svake godine sto najavljujete,,,,,,,

  • T0rca1950 12.07.2009.

    Odrasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare