To je to što me zanima!

Hajduk i Adriatic potpisali su suradnju o razmjeni igrača...

Naš cilj je što bliža suradnja s dalmatinskim klubovima, a ovaj ugovor olakšat će našim skautima i trenerima proces dovođenja talentirane djece, rekao je Brbić...
Vidi originalni članak

Hajduk je potpisao ugovor o sportskog suradnji s NK Adriatic iz Splita.

- Naš cilj je što bliža suradnja s dalmatinskim klubovima, a ovaj ugovor olakšat će našim skautima i trenerima proces dovođenja talentirane djece iz škole koju smo prepoznali poželjnom za suradnju, s obzirom na dokazano kvalitetan rad s djecom - rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

NK Adriatic je s pionirima i kadetima izborio plasman u 1. HNL pionira i kadeta, a po ugovoru će čak sedmorica igrača koji su to izborili, a probrala ih je struka, karijeru nastaviti u Hajduku. 

- Prirodan je put za svako talentirano dijete da karijeru nakon određenog vremena nastavi u jačoj sredini. Nama je čast što nas je Hajduk prepoznao kao klub poželjan za suradnju i smatram kako će talenti pravovremenim prelaskom na Poljud napraviti korak naprijed u svom nogometnom razvoju - rekao je predsjednik NK Adriatic Franko Bogdan. 

Suradnja dvaju klubova otvara mogućnost razmjene mladih igrača. Također, NK Adriatic će svoje domaće utakmice Prve lige pionira i kadeta igrati na Poljudu, tako da će struka Hajduka pratiti njihov daljnji razvoj i odlučiti kada je trenutak za njihov povratak na Poljud. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bare000 11.07.2015.

    Sad cu i ja moci igrat!!!!!Nema veze sto 103 kg imam!!

  • KPsrna_1 11.07.2015.

    dobar potez, to je dobra stvar da klub koji je najbolji u nekoj sredini da ima dobre odnose s manjim klubovima koji imaju odlicne skole nogometa, pa talenti lakse prijedu u jaci klub..

  • zoazoa11 11.07.2015.

    najveci strucnjak u dalmaciji,bravo franko

Komentiraj...
Vidi sve komentare