To je to što me zanima!

Hajduk i Polleo Sport potpisali ugovor: Za svijetlu budućnost

Čast mi je da smo potpisali suradnju sa tržišnim liderom u branši, rekao je direktor Hajdukovog marketinga Aljoša Bašić nakon ugovora sa sponzorom Polleo Sport
Vidi originalni članak

Hajduk je predstavio Polleo Sport kao svog službenog partnera i dobavljača sportske prehrane i suplemenata. Regionalni lider u industriji sportske prehrane Polleo Sport  zajedno sa Hajdukom, kao i ovim izuzetno talentiranim i lavovski borbenim sportašima, udružili su svoje snage u sezoni 2015./2016.

- Polleo Sport je naš partner i jaki sponzor te nas prati kao naš službeni dobavljač sportske prehrane. Čast mi je da smo potpisali suradnju sa tržišnim liderom u branši koji u svojem asortimanu proizvoda ima samo najbolje, od sportske prehrane, vitamina, minerala, pa sve do najkvalitetnije opreme za sportaše i one kojima je kvaliteta na prvom mjestu - rekao je direktor marketinga Hajduka, Aljoša Bašić.

- Polleo Sport sa svojim proizvodima,definitivno doprinosi kada je riječ o kvaliteti pripreme igrača, njihovoj prehrani i fizičkoj spremi. Sve je to jedan složeni mehanizam te ako samo jedan kotačić zakaže, cijeli sustav pada u vodu - dodao je napadač Hajduka Anton Maglica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • moreee1100 31.08.2015.

    a dajte,to su mladi i neiskusni momci a imate previse ocekivanja,ko da je njima lako vratiti hajduk zato sto su ovi smradezi ga 10 godina unistavali

  • HappySrecko 28.08.2015.

    bit ce dopinga ak ne bude islo drugacije

  • hyndai 28.08.2015.

    Čestitke na novome sponzoru.Gdje će vam biti kraj,samo nebo zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare