To je to što me zanima!

Hajduk ide ranije s Brača, teren nije u stanju za novu utakmicu

Domaćini su se trudili oko travnjaka, ali vremenski uvjeti i konstantno korištenje, a pogotovo utakmica sa Solinom napravili su svoje pa će bijeli drugu pripremnu utakmicu odigrati na Poljudu
Vidi originalni članak

Hajdukovci uživaju ovih dana u Postirama i bruse formu pred nastavak sezone HNL-a i utakmicu protiv Šibenika 22. siječnja, ali od Brača će se ipak oprostiti dan ranije nego što su prvotno planirali.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk - Solin na Braču

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je bio u fantastičnom stanju i dva mjeseca na njega nitko nije zagazio kako bi u savršenom stanju dočekao bijele, travnjak Podježice nastradao je nakon serije treninga, kiše i utakmice u utorak protiv Solina u pobjedi 3-2.

Hajduk je u subotu trebao odigrati još jednu utakmicu na Braču protiv Croatije iz Zmijavaca, ali ona će zbog lošeg stanja travnjaka biti prebačena na glavni travnjak Poljuda. Ni on, naravno, nije u bajnom stanju, čeka kraj sezone na intervenciju HNS-a i cjelovitu renovaciju, ali trebao bi izdržati do kraja svibnja.

Hajduk će u Postirama ostati tako ostati do petka i krenuti za Split nakon jutarnjeg treninga, a iz kluba zahvaljuju domaćinima na trudu i lijepom gostoprimstvu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak utakmice Hajduk - Solin 3-2

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 14.01.2021.

    Zanimljiva stvar, na svakom, al baš svakom članku o Hajduku, dojde 90% ljubimornih navijača Dinama. Kao da se šprdaju, al mislim da ih boli to kaj unatoč svim kupljenim i osvojenim naslovima, Hajduk je još uvijek svetinja ali i najveći Hrvatski nogometni klub. A to ovim dečecima kojima su uglavnom srpski partizani osnovali klub 1945 i to u središtu Zagreba, smeta. To ko i na internetu, neki stranac objavi video o prekrasnoj Hrvatskoj, i onda 90% Šumadinaca skoče na komentare da mu objasne kak to nije tak. Ljudi hvalite svoje, a tuđe poljubi i ostavi.

  • MladenValentić 13.01.2021.

    Što nisu išli na Vis tamo su bili otkad su istupili iz lige pa sve do 1945.. godine, a zar nisu sklopili poznanstvo s Gzirom, toplije je na Malti, tereni su bolji a mogli bi odigrati protiv renomiranog Europskog kluba i vidjeti gdje su trenutno u Europi po formi?

  • 13.01.2021.

    Hahahah Poljud je cream de la cream teren..hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare