To je to što me zanima!

Hajduk je i službeno zatražio strane suce za utakmice Kupa

Budući da je riječ o cijeloj seriji pogrešnih odluka smatramo da se ovdje ne radi o slučajnosti, piše Hajduk na svojim stranicama uz priloženi video pogrešaka sudaca
Vidi originalni članak

Ono o čemu se nagađalo nakon utakmice Lokomotive i Hajduka sada je dobilo i svoju potvrdu. Hajduk je i službeno poslao zahtjev Hrvatskom nogometnom savezu u kojem traži strane suce u utakmicama polufinala Kupa.

"Naš zahtjev za angažiranjem sudaca iz inozemstva rezultat je nepovjerenja u sudačku organizaciju koja nije učinila ništa da bi se popravilo evidetno loše suđenje niti su sankcionirani suci koji su svojim pogrešnim odlukama izravno utjecali na rezultate velikog broja utakmica. 

Ocjenu o lošem suđenju u MAXtv Prvoj ligi ne potvrđuju samo kontrolori suđenja u svojim izvještajima nego i sudački eksperti u medijima koji se slažu da suđenje u MAXtv prvoj ligi vrlo loše i pristrano. 

Budući da je riječ o cijeloj seriji pogrešnih odluka smatramo da se ovdje ne radi o slučajnosti.

U prilogu ovog zahtjeva dostavljamo video isječke samo najeklatantnijih primjera loših sudačkih odluka koje su izravno odredile bodovnih učinak našeg kluba, HNK Hajduk, ali i naših konkurenata tako da suci zapravo direktno određuju budućeg prvaka države", stoji u zahtjevu koji potpisuje predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić, a na Hajdukovoj stranici nastavljaju:

OVDJE možete vidjeti službeni zahtjev HNK Hajduk koji je poslan na adrese predsjednika HNS-a Davora Šukera, izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića, predsjednika Komisije za suce Dušana Kukića, povjerenika za suce Prve HNL Ivana Peraića, Povjerenika za natjecanje MAXtv Prve lige Josipa Breznog.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • helidon 29.02.2016.

    taj Jajduk nemoze pobijediti ni oluju sa kladavca

  • klošar1990 26.02.2016.

    Tek će tada vidjeti koliko su loš,tek će tada teško nastradati!

  • POTPEC 26.02.2016.

    Nemam ništa protiv stranih sudaca, dapače da pokažu ili bar da pokušaju pokazati kako se sudi. Žalosno je da smo nekada imali nekoliko sudaca koji su sudili svropske utakmice, a danas jedva jedan. Zar to ništa ne pokazuje. Nije bitno ko se žali, bitno je da je suđenje opčenito očajno. Gleda sam zadnju utakmicu Splita i Zagreba. Suci su bili očajni, ali svojim odlukama nisu direktno utjecali na rezultat, a to je najvažnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare