To je to što me zanima!

Hajduk je opet u problemima: Vejić blokirao račun Hajduka!

Bvši kapetan Hrvoje Vejić klubu je blokirao račun! Rastali su se u travnju, a ostalo je još 1,5 milijuna kuna za naplatu i Vejić (35) očito više nema strpljenja niti milosti
Vidi originalni članak

Hajduk igra fantastično, prvi je na prvenstvenoj ljestvici, a blagajna se napunila nakon prodaje Anasa i zarade od prodaje ulaznica od utakmice protiv Intera. Činilo se kako je na Poljudu konačno svanulo, ali zapaprio im je bivši kapetan. Hrvoje Vejić je klubu blokirao račun!

Rastali su se u travnju, a 'bili' su mu dugovali 2,5 milijuna kuna. Vejić je dvaput blokirao račun, malo po malo je naplatio milijun, ali ostalo je još 1,5 milijuna kuna za naplatu i Vejić očito više nema strpljenja. 

Hajduk ga mora isplatiti do nedjelje i utakmice s Lokomotivom jer u protivnom neće moći igrati, što bi bio težak udarac i na sportskom i psihološkom planu.

Također, kada Šibeniku isplate njihov dug od 4,5 milijuna, pitanje je što će ostati u blagajni...

Idi na 24sata

Komentari 193

  • hkarlo2006 16.08.2012.

    uporište sudačke mafije i korupcije je u osijeku,,,srcu slavonije...tim sucima je plačano od strane hajduka i od svih drugih hrvatskih klubova i takve...sve do jednoga treba poslat u zatvor a ne se slikat prije utakmice s njima...nije uopče bitno koja je to utakmica....a ako to nalaže izbacivanje hajduka iz prve lige onda samo naprijed....al znaj hajduk nisu uprave i kriminalni političari koji su se uhljebili u njemu počev od nadana,rožića,fredija,grgića,štimca....hajduk je više nego ća u foje piše

  • cviticcvitic 15.08.2012.

    zaboli nas k*** za hajduk i njegove dugove, uostalom kerum je gazda kluba pa neka se isprsi.

  • Yassa 15.08.2012.

    to je naš nogomet svak svakom dužan igrači zarađuju kao da igraju u španjolskoj a njih ni na klupi nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare