To je to što me zanima!

Hajduk kao Bayern, Barcelona i Real: Igrači dobili nove Audije

Hajduk će na dresovima imati prestižnu reklamu Audija, a klub je na raspolaganje dobio nekoliko novih modela automobila. Ovakve prestižne sponzorske automobile voze i igrači Barce, Reala, Bayerna...
Vidi originalni članak

Iako ni većina prvoligaških klubova nema reklama na svojim dresovima, Hajduk se može pohvaliti da ima sponzora i na dresu B momčadi. I to ne bilo kakvoga, valjda će biti jedinstveni slučaj u hrvatskim prilikama da u drugoligaškim krugovima jedna momčad nastupa s reklamom Audija na dresu.

Rezultat je to suradnje Hajduka i Autokuće Kovačić koja je potpisana u srpnju prošle godine, a ove je proširena i produžena do početka 2019. godine. Hajduk je na korištenje dobio nekoliko novih modela automobila Audi na čemu je zahvalio predsjednik uprave Ivan Kos.

- Drago mi je da se ovako veliki brend vezao uz naš klub i nadamo se da će se ova suradnja ne samo nastaviti što duže nego i proširiti - rekao je Kos, a član uprave autokuće Ivan Kovačić dodao kako su se 'odlučili za sponzoriranje mlade Hajdukove momčadi jer su oni budućnost kluba, a cilj brenda je upravo pogled prema budućnosti'.

- No to ne znači da se suradanja neće ubuduće proširiti i na A momčad.

Na potpisu ugovora bili su mladići iz B momčadi, ali i seniori, Toma Bašić, Zvonimir Kožulj, Josip Juranović, Borja Lopez i Andre Fomitschow koji su razgledali ponudu. Kožulj je obavio i testnu vožnju jer uskoro planira kupiti novi automobil, a Fomitschow je u salonu sjeo u prestižnu sportsku izvedbu Q7 koji mu se, kaže, posebno sviđa.

 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Frenkyy 08.03.2018.

    Ajde, tri audija su dobili i sad senzacija! Pa Rijeka isto tako ima 4 mercedesa od autokuće Frey već nekoliko godina.Samo da napomenem već kad spominjete Real ; oni imaju točno 43 Audijeva vozila na raspolaganju!

  • DarkDarkDark 08.03.2018.

    Igraju kao peglice

  • bezobrazan 08.03.2018.

    Hajduk ima sponzore na dresu prve momčadi, druge momčadi i pionira. To se zove sposobnost, a ne žicanje od kladionica i države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare