To je to što me zanima!

Hajduk konačno zatresao mrežu protivnika, slavio i Split

U 3. kolu HNL-a Hajduk je na domaćem terenu svladao goste iz Rijeke s rezultatom od 2-1. 'Bili' su tako prekinuli lošu seriju, ali i post od četiri utakmice bez gola
Vidi originalni članak

Hajduk je na Poljudu pobijedio Rijeku s 2-1. Za 'bile' su zabili Ante Vukušić u prvom poluvremenu, a na 2-0 je povisio Srđan Adrić u  nastavku susreta.

Rijeka je uspjela smanjiti desetak minuta kasnije golom Andra Švrgulje, ali momčad Alena Horvata ipak nije stigla do preokreta.

Rijeka je platila cijenu utakmice u koja je za Krasimira Balakova bila pitanje biti ili ne biti. Trener Hajduka obećao je bolju igru i konačno slavlje svoje momčadi. Nakon ispadanja iz Europe i četiri odigrana susreta bez postignutog gola Balakov je morao 'odgovarati' za loš učinak Hajduka. Učinio je to pobjedom nad Rijekom. Splićani su tako uhvatili tri važna boda u domaćem prvenstvu i smanjili zaostatak za Dinamom koji suvereno predvodi tablicu.

I Split je brzo zaboravio ispadanje iz Europe. 'Crveni' su slavili kod Karlovca golovima Rebića, Vitaića i Čopa.

Jedini pogodak za Karlovac postigao je u drugom poluvremenu Novaković. 

Gosti su bili bolji i u susretu Varaždina i Zadra. Iako su krajem prvog poluvremena ostali s igračem manje zbog dvosrtukog žutog kartona Mateja Jonjića, Zadrani su sačuvali prednost. Varaždin je u nastavku uspio samo smanjiti razliku, ali konačni rezultat od 2-1 ostao je u korist gostiju.

HNL 3.kolo:

Hajduk - Rijeka 2-1

Karlovac - Split  1-3

Varaždin - Zadar 1-2

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ante1950 08.08.2011.

    esi cuja za max tv

  • Alfred Jodl 08.08.2011.

    kreilach će biti novi IVAN GUDELJ.Rijeka im križmana i čulina te par stavrno dobrih mladih igrača.Švrljuga i baković su stvarno dobri...Maleš prodaj tomasova i vukušića dobedi kreilaha i čulinu

  • grgusan 07.08.2011.

    santini je odlican igrac,samo da neode u hajduk i unisti karijeru kao i dosta mladih igraca zadra

Komentiraj...
Vidi sve komentare