To je to što me zanima!

Hajduk na Facebooku čestitao sucima nakon poraza u finalu...

Dinamo je na kraju pobijedio golom Marija Gavranovića iz 55. minute, a utakmicu su obilježile brojne greške suca Marija Zebeca pa je Hajdukov službeni Facebook sarkastično čestitao arbitrima
Vidi originalni članak

Pa to je udarac direktno u vrh kopačke i igrač pada. Iz jednog kuta se čini da ga nije dirao, ali iz drugog kuta se vidi kontakt je direktno u kopačku. Kazneni udarac je trebao biti za Hajduk, rekao je Mateo Beusan na HRT-u već na poluvremenu finala kupa Hajduka i Dinama.

VIDEO Oko sokolovo: Hajduk drastično oštećen, pa bio je to čisti penal

Dinamo je na kraju pobijedio golom Marija Gavranovića iz 55. minute, a utakmicu su obilježile brojne greške suca Marija Zebeca pa je Hajdukov službeni Facebook sarkastično čestitao arbitrima koji su dijelili pravdu u Vinkovcima.

- Hajduk je po vama oštećen? - pitao je voditelj.

- Po meni? Valjda je po svima! - odgovorio je Beusan.

Nakon utakmice Jeličić i Beusan su glavnu metu kritike usmjerili na pomoćne suce, a ne na Zebeca. Konkretno, kritizirali su pomoćnog suca Križarića.

KUP: DINAMO - HAJDUK 1-0 'Modrima' dupla kruna! Savvas častio, Gavranović za pobjedu

- Evo, vidite. Ovdje ne vidi zaleđe Gavranovića, koje je bilo, a tamo vidi zaleđe Saida koje nije bilo i to dovoljno govori o kvaliteti pomoćnog suca - rekao je Beusan.

- Gledajte, po meni je Zebec sudio dobro, mislim da jednostavno nije vidio ono udaranje Gyurcsa koje je bilo za kazneni udarac. Ali pomoćni sudac to mora vidjeti. Jedna je stvar pogriješiti, ali ovako pogriješiti... Recimo to ovako, kad Borut Križarić završi karijeru Dinamo se ne mora brinuti za povjerenika u Križevcima. Igračima Dinama svakako čestitke za duplu krunu, oni nisu krivi za pogreške suca - po običaju je oštar bio Joško Jeličić.    

Idi na 24sata

Komentari 252

  • tekućijogurt 24.05.2018.

    Dokle vise sprdacina!!! Jel postoji kakva mogucnost da Hajduk istupi iz lige i dogovori se s klubovima iz Dalmacije npr. Zadar, Sibenik, Hajduk i tko god jos zeli... Pa valjda bi se onda umijesala politika maknula ove likove iz saveza. Napravila reda jer ovo nema smisla...iz godine u godinu isti klinac! Ova sprdacina vec preduuugo traje

  • IvanPetrović_2 24.05.2018.

    kmeeeee

  • hrvoje1978 24.05.2018.

    Hebeš mi sve ak ja znam koju su tekmu ovi jucer gledali...Sudac je bio korektan i na kraju krajeva sami su si krivi za poraz...Njihov igrač im je zapaprio i prodao utakmicu..Sad će još reći i da je gavranović oteo loptu za gol faulom...jooooj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare