To je to što me zanima!

Hajduk na svojem Poljudu izgubio od slovačke Žiline

Hajduk je na svom Poljudu ugostio slovačku Žilinu u trećem pretkolu Europske lige. Bijeli su izgubili 1-0 i tako se oprostili od Europe ove sezone
Vidi originalni članak

Hajduk je u prvih 15-ak minuta bolja momčad. Bijeli su već na samom početku pokazali da se ne namjeravaju braniti, iako im paše i nerješeno bez golova. Već u prvih pet minuta imali su hrvatski doprvaci dvije prilike dobro pucati prema golu Slovaka. Brzo se budi i Žilina i u 15 minuta već četiri puta njihovi nogometaši su pucali prema Subašiću.
17' - Odlična šansa za Hajduk. S desne strane ubacio je Gabrić, a glavom odlično puca Paraiba, no na žalost gađa samo stativu.
21' - Otvoreno se igra na Poljudu. Bijeli nošeni svojom publikom napadaju prema golu Slovaka. Ovaj put stranu je probio Ibričić, ušao u šesnaesterac i nabacio za Tomasova, no mladi Zadranin je prenizak za ovu loptu.
35' - Tribine su na nogama. Nogometaši Hajduka su se preselili pred gol Žiline. Dva puta su pucali domaći, no obrana gostiju oba je puta blokirala udarce, a nakon toga i izbila ubačaj u peterac.
37' - Nespretne reakcije braniča Žiline ostavljaju Hajdukove veznjake u blizini gola Slovaka. Skoko, Ibričić i Tomasov već kampiraju pred golom Dušana Perniša.
42' - Kakva prilika Hajduka. Paraiba je lijepo s desne strane prošao obranu Žiline, sam izbio pred golmana i onda umjesto da puca dodavao je prema Ibričiću. Loptu je uzeo branič Slovaka i izbio je.
Poluvrijeme na Poljudu. Ostane li 0-0 do kraja Hajduk je u četvrtom pretkolu.
Počelo je drugo poluvrijeme na Poljudu i opet je Hajduk bolje krenuo. Već u prvoj minuti Gabrić je uputio dobru loptu u šesnaesterac.
53' - Nakon odlične igre Hajduka u prvim minutama drugog poluvremena, nogometaši Žiline su krenuli u kontru. Oravec je dobro promiješao obranu Hajduka i odlično pucao, no lopta na sreću odlazi preko gola.
56' - Trese se mreža Žiline. No samo s vanjske strane. Ibričić se otresao veznjaka Slovaka, napravio još dva koraka i s 18 metara dobro pucao pokraj gola.
66' - Lijepa prilika Tomasova koji je sam istrčao pred Perniša, no nije iskoristio stopostotnu priliku.
68' - Senijad Ibričić je sjajno pucao iz slobodnjaka sa 20 metara, no lopta za malo odlazi preko gola.
75' - GOL za Žilinu zabio je Lietava. Hajduk je sada u jako teškoj situaciji. Gubi 1-0, a u igri nema niti jednog napadača. Isturenu špicu glumi veznjak Ibričić.
82' - Skoko je fantastično ubacio s desne strane, Ibričić sam pred golom skače, vrhunski puca glavom i gađa - prečku. Na odbijenu loptu natrčava Rodić i puca za malo iznad gola.
88' - Hajduk gubi 1-0, a Torcida pali baklje.
Gotovo je. Hajduk je izgubio, a Žilina ide u četvrto pretkolo Europske lige.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • willcraft 06.08.2009.

    ne gledam ko sto pise ,ne zanimame ko sto voli ,ja volim hajduk nisam iz dalmacije ali moja jedna strana je,,,,,,neznam kako da to kazem ali sam pop.... zasto? a neznam dok sam bio mali .... uvijek su bobjedivali ,nije bilo love kad je usla lova vise nema entuzijazna(kad sam bio mali tu rijec nisam ni znao ) sada vidim da nogometa nema a nece ga ni biti jer ugovori za radnike i nogometase se razlikuju ....strasno!!¨kad postignes nesto dobis vecu placu ali dobiti strasne novce igro,neigro to je glupost ako je na bolovanju potpada pod zavod za zaposčljavanje ,uzas da igram za hajduk nakon sto su slovacki po.. nap... nasim navijacima ....ja bi se ubio a kad vidiom ovu tekmu veceras trebalo bi reci da je bila nesreca a..č. gdje.l..zg,kc.st.. svui...... pa i repka koja zna bolje ....ima probleme...lova nije sve i nije nogomet i nije sreca dok su takoi placeni nikad nist!!!! HRVATSKA JE PUNA IGRACA ,ALI NISU PODOBNI NA NIZIM RAZINAMA ....razlog znate al....ne ....hajete...GDJE JE DIŠPET

  • real 06.08.2009.

    bolji bi igrali da su opet igrali bez domace publike..

  • joke13 06.08.2009.

    Bravo BILI,bravo Peros bravo Andabak,daj vratite Andabaku pare pa nek uzme svoje igrace doma pa nek se u vrtu s njima lopta a moze i Kalinic s njima al nek povede bar \"jednog napadaca\" pa mozda skuzi za sta oni sluze! ajde Kerume prodaj sve i ostavi dicu nek igraju nr kostaju puno a mali Vukusic bi bar gol zabio! HAJDUK ZIVI VJECNO!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare