To je to što me zanima!

Hajduk nudi 500.000 eura za mladog veznjaka Krovinovića?

RIZIK I ZARADA Uz taj iznos, NK Zagreb bi dobio i postotak od Filipova transfera u inozemstvo. Krovinović je nedavno rekao kako bi želio nastaviti karijeru u Splitu
Vidi originalni članak

Pri slaganju momčadi za sljedeću sezonu čelnicima Hajduka vezni igrač Zagreba Filip Krovinović (19) jedna je od prvih opcija. Misle da bi se idealno uklopio u planove Hajduka pa su otvorili pregovore o otkupu njegova ugovora.

U financijskoj situaciji u kojoj je trenutačno Hajduk, mladog i talentiranog igrača poput Filipa Krovinovića, koji ima čvrst ugovor sa Zagrebom, praktički je nemoguće dovesti. No Splićani su zaigrali na jedinu moguću kartu - Zagrebu nude dio odštete od 500.000 eura odmah, a ostatak prilikom Krovinovićeva transfera u inozemstvo. 

Tako bi zaradu i rizik podijelili, što bi trebalo zadovoljiti predsjednika Zagreba Dražena Medića. Naravno, ako nema konkretniju i bolju ponudu za Filipa... Jer, ipak nije isto kad se igrač u inozemstvo prodaje iz Zagreba ili iz Hajduka.

Kad se tome doda i želja igrača da karijeru nastavi u Hajduku, što nam je i sam potvrdio nakon nedavne utakmice Zagreba u Splitu, lako je moguće da mladi reprezentativac iduće sezone bijeli dres Zagreba zamijeni bilim dresom Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Mercedes s klasa 23.05.2015.

    ni za biber nemaju

  • DanijelTeković 23.05.2015.

    sve se nema a hahaah

  • Glasaj za HSP1861 22.05.2015.

    Sta se cudite sad odakle im lova bio je clanak da ce im dati novce za dovodenje igraca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare