To je to što me zanima!

Hajduk: Očekujemo da javnost i institucije osude uvrede i zaštite najvećeg promotora HNL-a

U potpunosti razumijemo i prihvaćamo odluku našeg igrača koju je donio nakon gnjusnih uvreda kojima je bio izložen u Rijeci, priopćili su iz Hajduka
Vidi originalni članak

Dan nakon što je Marko Livaja napustio pripreme hrvatske nogometne reprezentacije u Rijeci oglasio se i njegov klub Hajduk na društvenim mrežama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"U stalnoj smo komunikaciji s Markom od trenutka incidenta i kao Klub u potpunosti razumijemo i prihvaćamo odluku našeg igrača koju je donio nakon gnjusnih uvreda kojima je bio izložen u Rijeci na treningu nacionalne vrste u okviru priprema za završnicu Lige nacija", napisali su.

"Očekujemo da sve odgovorne institucije i javnost u potpunosti osude sve uvrede i prijetnje te zaštite najpopularnijeg i najboljeg igrača i strijelca te najvećeg promotora SuperSport HNL, ujedno i brončanog reprezentativca. Hajduk je uvijek stao i beskompromisno će stajati u zaštitu Marka i svakog našeg igrača", dodali su.

Incident je osudila i Hrvatska udruga nogometni sindikat i pozvala na zajedništvo i dijalog.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • zašto se mrzite 08.06.2023.

    Svi ste godinama guštali dok je Hajduk bio 3. 4. ili 5. Sad kad se ozbiljno radi u klubu, kad rezultati polako dolaze, kad je Rijeka miljama iza, kad se dinamu približilo, sad svi mrzite Hajduka, njegovog prvog igrača Livaju, ismijavate Jakobušića i Akademiju. Meni je to neshvatljivo ali i drago, jer znam da smo na dobrom putu.

  • 08.06.2023.

    Naucite ga ponasanju.Zasto nitko ne diraModrica Livija Kovacica i ostale kulturne igrace koji vole nas dres

  • Rimen2 07.06.2023.

    navodno iris vozi livaju iza u dječjoj auto sjedalici...priča se po Splitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare