Obavijesti

Sport

Komentari 86

Nogometni sindikat o Livaji: Reprezentacija ne smije biti poligon za obračune i tenzije

Nogometni sindikat o Livaji: Reprezentacija ne smije biti poligon za obračune i tenzije
1

Iznimno nas žalosti činjenica da je hrvatski reprezentativac bio žrtva verbalnog vrijeđanja od strane navijača, i da je ista situacija mogla eskalirati da nisu reagirale zaštitarske službe, napisali su

Hrvatska udruga nogometni sindikat objavila je priopćenje nakon nemilih scena na Rujevici na treningu hrvatske reprezentacije, sramotnog vrijeđanja Marka Livaje i njegova odlaska iz tabora "vatrenih" uoči utakmica završnice Lige nacija.

Pokretanje videa ...

Priopćenje udruge prenosimo u cijelosti:

"𝗛𝗥𝗩𝗔𝗧𝗦𝗞𝗔 𝗜𝗭𝗡𝗔𝗗 𝗦𝗩𝗜𝗛! ⚽️🇭🇷
Nakon jučerašnjeg incidenta na treningu hrvatske nogometne reprezentacije na riječkoj Rujevici, na kojoj je nekoliko navijača verbalno vrijeđalo hrvatskog reprezentativca Marka Livaju, Marko je odlučio napustiti pripreme reprezentacije i ne putovati na završnicu UEFA-ine Lige nacija.

Iznimno nas žalosti činjenica da je hrvatski reprezentativac bio žrtva verbalnog vrijeđanja od strane navijača, i da je ista situacija mogla eskalirati da nisu reagirale zaštitarske službe. 

Nogometna reprezentacija, obiteljska atmosfera i zajedništvo koji nas krase i prate godinama,  trebali bi nam biti putokaz za dalje, a ne poligon za obračune i podizanje tenzija.

Također nas žalosti i negativna atmosfera koja se stvorila u medijima, koja najviše šteti igračima i izborniku, pred kojima je važna utakmica.

Ovim putem pozivamo sve dionike na dijalog, uzajamno poštovanje i zajedništvo, da svi zajedno ispratimo reprezentaciju u pozitivnom svjetlu i da slavimo njezine uspjehe, koji su nam donijeli toliko sreće i zadovoljstva

Hrvatska iznad svih! 🇭🇷⚽️"