To je to što me zanima!

Hajduk odigrao treći susret u Sloveniji: Remi s Metalurgom...

Hajduk je protiv Metalurga iz Zaporožja odigao 0-0 na pripremama u Sloveniji. Tudorovi igrači bili su razigrani, stvorili su dosta šansi, ali lopta nije htjela u gol...
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka odigrali su treću prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji. "Bili" su odigrali 0-0 protiv ukrajinskog Metalurga. Hajduk ponovno nije pobijedio (2-2 protiv Domžala i 0-2 poraz od Rabotničkog), ali je bio bolji.

Tudorovi igrači bili su razigrani , stvorili su dosta šansi, ali lopta nije htjela u gol. Maglica, Gotal i Mikanović imali su najbolje šanse u prvom dijelu, pogotovo Maglica koji nije zabio s pet metara. U petak se Hajduku na pripremama priključuju Avdija Vršajević i Mislav Anđelković, a u ponedjeljak bi trebao stići Tino Sven Sušić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 04.07.2014.

    tako vam je to kad gurate svojeg blitvara maglicu koji je realno najlosiji napadac 1.HNL, a talentu Kišu nedate ni priliku i potjerate ga u dugopolje... treba dic spomenik, prvo Tudoru, a onda vama koji ga podrzavaju... "a za kraj “razbili” Azerbajdžan 7-1. Hajdukov napadač Tomislav Kiš zabio je čak pet golova, a na njemu je bio i penal. No nije ga želio pucati."; a da ne spominjem cim je dosao u dugopolje poceo trpat mreze i ozlijedio se..

  • gasi_cajke 04.07.2014.

    micek pa ti se sad baš zaje*avaš

  • TOVARCINA_1 04.07.2014.

    ovaj hajduk nemoeze pobijedit pionire croatie sesvete

Komentiraj...
Vidi sve komentare