To je to što me zanima!

Hajdukovci su sletjeli u Kijev: Ukrajinci dočekali Milevskog...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dnjipro je jak protivnik, znamo što nas čeka tamo. Pokazat ćemo da imamo šanse za dobar rezultat uoči uzvratne utakmice na Poljudu, rekao je Mijo Caktaš uoči puta
Vidi originalni članak

Momčad Hajduka danas je u 10 sati otputovala prema Ukrajini. Oko 12 avion s Hajdukovom momčadi sletio je u Kijev. Na aerodromu su navijači i fotoreporteri dočekali Artema Milevskog, napadača Hajduka i bivšeg igrača kijevskog Dinama. Uslijedilo je fotografiranje i autogrami. Milevski je i dalje zvijezda u Ukrajini.

U srijedu od 18 sati Hajduk igra protiv Dnjipra na Olimpijskom stadionu u Kijevu 4. pretkolo Europske lige. Igor Tudor na put je poveo 19 igrača.

- Dnjipro je jak protivnik, znamo što nas čeka tamo. No puni smo samopouzdanja. Pokazat ćemo da imamo šanse za dobar rezultat uoči uzvratne utakmice na Poljudu - rekao je Mijo Caktaš.

Hajduk će danas odraditi trening na Olimpijskom stadionu, a potom će Tudor odraditi konferenciju za novinare. Među hajdukovcima su i dvije prinove. Artem Milevski, nekadašnji igrač kijevskog Dinama koji se, kao i Dejan Mezga iz Čakovca, prošle subote na Poljudu predstavio na utakmici protiv Zadra. 

Na na Olimpijskom stadionu očekuje se 1399 navijača Hajduka za koje su osigurana dva stadionska bloka.

Cijena ulaznice četiri kune

Dnjipro će ugostiti Hajduk u Kijevu zbog ratne situacije u Ukrajini. Stadion prima 70.000 navijača, no bit će gotovo prazan. Tamo bi trebala biti i Torcida. Ukrajinski klub potvrdio je kako će cijena ulaznica za navijače Hajduka biti četiri kune. 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • NepismeniKrkanPravaRvatina 20.08.2014.

    Ajmo Dnipro, Hrvatska je uz tebe!!!

  • tomicalomica 20.08.2014.

    Imam nekako osjecaj da bi hajduk mogao prirediti prvoklasno iznenadjenje..sada je vrijeme da proradi onaj vas ajducki dispet..samo hrabro i svi u napad! ...samo nemojte zaboraviti obranu usput...1:1 za hajduk bilo bi ok

  • Duje1950_1 19.08.2014.

    stiga Majstor s Mora... i normalno da se zele slikat, pozdravit... s igracima najveceg kluba... ajmoooooooo Hajduče...

Komentiraj...
Vidi sve komentare