To je to što me zanima!

Hajduk otpisao Reju: Špaco je novi trener, Vukas pomoćnik...

Edoardo Reja naljutio je čelnike Hajduka stalnim odgađanjem odluke, iako su već dogovorili uvjete. Novi trener je Špaco Poklepović, a Vukas će mu biti pomoćnik
Vidi originalni članak

Ništa od povratka Talijana Edoarda Reje na klupu Hajduka. Iako su svi detalji ugovora bili dogovoreni i Reja na njih nije imao primjedbi, njegovo stalno odgađanje odluke i pristanka razljutilo je čelnike Hajduka pa su mu se u četvrtak ujutro zahvalili i krenuli u potragu za novim trenerom. Pronašli su ga u liku i djelu Stanka Poklepovića.

Hajduk je na službenoj stranici objavio da je Stanko Poklepović novi trener.

Reja je s čelnicima Hajduka ručao uoči derbija na Kantridi, potom su zajednički odgledali utakmicu Rijeke i Hajduka i činilo se kako je sve u redu.

Goran Kovacic/PIXSELL

No nakon utakmice Reja je zatražio odgodu odluke do početka sljedećeg tjedna. Hajduk više nije bio spreman čekati i okrenuo se potrazi za novim trenerom. 

Na klupu Hajduka vraća se Stanko Poklepović. Špaci će prvi pomoćnik biti Hari Vukas. Ako sve bude u redu, Špaco bi trebao voditi Hajduk već u sljedećem kolu u Zagrebu protiv Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 316

  • Palamudan 20.02.2015.

    tko god se prihvatio tog posla neće mu biti lako.samo treba maknut te fosile,koji ne znaju kaj su jutros doručkovali

  • 19.02.2015.

    ma daj splite digni jos jedan, dva kredita za ajduka!! da dovedu pravog trenera, isplatit ce vam se...nikad!

  • bbb bad boy 19.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare