To je to što me zanima!

Hajduk opet oduševio: Bijeli predstavili novi gostujući dres

Stipe Biuk, Marin Ljubičić i Stefan Simić "prerušili" su se u crtače grafita i iscrtali na zidu Hajdukove boje potezima kakvi sada krase i novi Hajdukov gostujući dres za ovu sezonu
Vidi originalni članak

Prepoznatljiva crveno-plava boja je ostala, ali... U drugačijoj kreaciji koja je novi Hajdukov gostujući dres učinila - punim pogotkom!

PIRKE O SPLITSKOM FENOMENU Ostanak Marka Livaje: Vjesnik nekog boljega grada ili ćorak?

Bijeli su predstavili novu rezervnu varijantu za iduću sezonu i još jednom oduševili video-uratkom. Stipe Biuk, Marin Ljubičić i Stefan Simić "prerušili" su se u crtače grafita i iscrtali na zidu Hajdukove boje potezima kakvi sada krase i dres uz poruku:

- Tvoje boje branimo!

Splićani svake sezone mijenjaju izgled dresa. Jedne je to bijeli, a druge zajedno gostujući i treći koji je nedavno osvanuo u zlatnom izdanju.

SPLITSKI MERCATO Hajduk je produžio s Eduokom koji se odrekao dijela primanja HAJDUK NAPUNIO GRUDU Livaja utrpao četiri komada, a navijači izvjesili: Želimo titulu!

Inače, hajdukovci su se vratili u Split s juga Hrvatske gdje su uveličali proslavu 100. rođendana Slavena iz Gruda, a u utorak putuju za slovensko Zreče na dvotjedni nastavak priprema, a u sklopu kojih će odigrati četiri pripremne utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • AdriaticDream 22.06.2021.

    Ludilo. Kupujen.

  • antitovar 2 22.06.2021.

    Bezvezni dres. Nema ljepsega od Dinamovoga

  • 21.06.2021.

    Super je dres , za masline brat

Komentiraj...
Vidi sve komentare