To je to što me zanima!

Hajduk potpisao sa Zlatanom: Splićani će profitirati od vina

Naša vina zadržat će dosadašnje cijene, a mi ćemo se odreći dijela profita. Nama kao tvrtki ostaje manja zarada, no zato će profitirati Hajduk, rekao je Plenković
Vidi originalni članak

Hajduk je jučer potpisao ugovor sa Zlatanom, ali ne Ibrahimovićem, nego Plenkovićem, poznatim hvarskim vinarom, koji je svoja vina odjenuo u ''Hajdukove boje''. Tako će uskoro na hrvatskom tržištu naći poznata vina pošip, rose i plavac iz njegovog podruma, a postotak od prodaje ide u korist Hajduka. 

- Naša vina zadržat će dosadašnje cijene, a mi ćemo se odreći dijela profita. Nama kao tvrtki ostaje manja zarada, no zato će profitirati Hajduk – kazao je šjor Zlatan i dodao: 

- Na žalost, Hajduk nikad neće biti prvak Europe, ali će zauvijek imati najbolju publiku u Europi, publiku koja ga voli i pomaže. A momcima i treneru Tudoru poručujem da će imati podršku nas navijača dok god budu ostavljali srce na terenu. 

Predsjednik Hajduka Marin Brbić uručio je novom sponzoru prigodan dres s njegovim imenom i brojem. 

- Red je da povežemo najpoznatijeg vinara u Dalmaciji, pa i šire s Hajdukom. Bilo je i ranije sličnih pokušaja, no ovo je prvi put da će Hajduk profitirati od ovakve vrste suradnje. 

Vina će se moći kupovati diljem Hrvatske. 

- Pokušat ćemo proširiti mrežu distribucije, da Hajdukova vina budu dostupna diljem Hrvatske – najavio je direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić.

Hajduk će od prodaje literenih vina dobivati 5 kuna po boci, dok će od vrhunskih vina pakiranih u boce od 0.7 litara, dobivati čak 10 kuna. 

- U sljedećoj godini namjeravamo organizirati distribuciju vina u cijeloj Europi, a svakome tko kupi vina u vrijednosti 500 eura, vino će biti dostavljeno besplatno na kućnu adresu bilo gdje u Europi – najavio je Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Frenkyy 05.08.2013.

    To bi bio pogodniji sponzor za neki zagorski klub ;D

  • kakogod 05.08.2013.

    hajdučko pivo od 18.07.2012. do 31.12.2012., te od 01.04.2013. do 01.07.2013. - 632.187 kuna. ako lažu na službenim stranicama ( http://hajduk.hr/vijest/akcija---kuna-za-hajduk---produljena-do-1--rujna/3859 ), lažem i ja. ugovor je produžen do 01.09.2013., tako da ćemo zaradu za ova tri vrela pivska mjeseca tek vidjeti. inače, obični pan se dalmaciji prodaje kao lopate za snijeg. :)

  • 05.08.2013.

    Ma ne može bolje! Kad već ovo spada u sport, napišite i prezime. To je onaaaaj iz PSG-a, švedski reprezentativac, mislim da je Ibrahimović, iz Bosne inače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare