Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Hajduk potpisao sa Zlatanom: Splićani će profitirati od vina

Naša vina zadržat će dosadašnje cijene, a mi ćemo se odreći dijela profita. Nama kao tvrtki ostaje manja zarada, no zato će profitirati Hajduk, rekao je Plenković

Tomislav Gabelić
Foto: Tomislav Gabelić

Hajduk je jučer potpisao ugovor sa Zlatanom, ali ne Ibrahimovićem, nego Plenkovićem, poznatim hvarskim vinarom, koji je svoja vina odjenuo u ''Hajdukove boje''. Tako će uskoro na hrvatskom tržištu naći poznata vina pošip, rose i plavac iz njegovog podruma, a postotak od prodaje ide u korist Hajduka. 

- Naša vina zadržat će dosadašnje cijene, a mi ćemo se odreći dijela profita. Nama kao tvrtki ostaje manja zarada, no zato će profitirati Hajduk – kazao je šjor Zlatan i dodao: 

- Na žalost, Hajduk nikad neće biti prvak Europe, ali će zauvijek imati najbolju publiku u Europi, publiku koja ga voli i pomaže. A momcima i treneru Tudoru poručujem da će imati podršku nas navijača dok god budu ostavljali srce na terenu. 

Predsjednik Hajduka Marin Brbić uručio je novom sponzoru prigodan dres s njegovim imenom i brojem. 

- Red je da povežemo najpoznatijeg vinara u Dalmaciji, pa i šire s Hajdukom. Bilo je i ranije sličnih pokušaja, no ovo je prvi put da će Hajduk profitirati od ovakve vrste suradnje. 

Vina će se moći kupovati diljem Hrvatske. 

- Pokušat ćemo proširiti mrežu distribucije, da Hajdukova vina budu dostupna diljem Hrvatske – najavio je direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić.

Hajduk će od prodaje literenih vina dobivati 5 kuna po boci, dok će od vrhunskih vina pakiranih u boce od 0.7 litara, dobivati čak 10 kuna. 

- U sljedećoj godini namjeravamo organizirati distribuciju vina u cijeloj Europi, a svakome tko kupi vina u vrijednosti 500 eura, vino će biti dostavljeno besplatno na kućnu adresu bilo gdje u Europi – najavio je Plenković.

Naši partneri pišu
Message