To je to što me zanima!

Hajduk povukao potez po uzoru na najveće klubove: Ulaznicu za derbi mogu kupiti samo članovi!

Ovom odlukom o ulaznicama brojka će se članova značajno povećati čime će se po brojnosti članstva Hajduk približiti i najvećim članskim klubovima na svijetu
Vidi originalni članak

Za deset dana, 12. ožujka, na Poljudu se igra najveći hrvatski derbi. Hajduk u 27. kolu dočekuje Dinamo i dočekat će ga, bez sumnje, pred rasprodanim stadionom, sada kada ograničenja kapaciteta više nema.

POGLEDAJTE VIDEO.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A ulaznice će moći kupiti isključivo članovi kluba, po uzoru na brojne svjetske klubove. Hajduk je u prva dva mjeseca godine učlanio već više od 55.000 navijača, a brojka raste iz dana u dan.

DARIO MELNJAK Kakva slučajnost: Hajdukov junak i zadnji put zabio je dva gola 2. ožujka. 'Bilo je suđeno' PROTIV GORICE Livaja stisnuo zube i igrao s bandažom na ruci: Evo zašto

- Kao klub koji baštini članstvo i živi ga u ovim danima jače nego ikad odlučili smo jasno pokazati da su upravo članovi srce našeg kluba i kako uistinu vrijedi izreka da je navijač Hajduka ujedno i član Hajduka. Upravo zato derbi na Poljudu mogu gledati oni koji imaju pretplatu te članovi s kupljenom ulaznicom, najavila je veliku vijest za sve navijače članica Uprave Marinka Akrap.

Već sada broj je članova gotovo dvostruko veći od kapaciteta Poljuda, pa je jasno da bi se mogla voditi prava utrka za ulaznice. Ovom odlukom brojka će se značajno povećati čime će se po brojnosti članstva Hajduk približiti i najvećim članskim klubovima na svijetu.

- Hajduk trenutno ima rekordan broj članova i tu brojku možemo ponosno istaknuti i uspoređivati s bilo kojim klubom u svijetu. Odluka da ulaznice mogu kupiti samo članovi Hajduka praksa je kakva postoji u brojnim europskim klubovima. Vjerujemo da će navijači Hajduka prepoznati to kao privilegiju te da će u narednim danima značajno rasti broj članova, ali i broj prodanih ulaznica. Očekujemo i veselimo se prepunom Poljudu članova i pretplatnika - kazao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Ako sve ulaznice kojim slučajem ne budu prodane do dana utakmice, bit će puštene u slobodnu prodaju na sam dan odigravanja utakmice. Međutim, to se izvjesno neće dogoditi...

Utrka za ulaznicama počinje u četvrtak u ponoć.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • ante024 04.03.2022.

    Sramota za hajduk

  • poŠČenjak 04.03.2022.

    Kao 55tisuča članova a na Hajduk gorica pola stadiona bilo prazno!! Ok i dalje je to više nego na svim ostalim utakmicama npr zadnjeg kola ali opet premalo!

  • nottonightjosephine 04.03.2022.

    Gledao sam nekad sve utakmice, a sada vam od gadjenja ne bih prisustvovao ni da mi jos dnevnicu platite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare