To je to što me zanima!

Hajduk predstavio kalendar: Igrači kao kirurzi na operaciji

Hajduk je već spreman za 2020.,a pripremio je i svoje navijače. Izašao je službeni kalendar "bilih" za nadolazeću godinu, a prvotimci su za te potrebe zasukali rukave i otišli na "bauštelu"...
Vidi originalni članak

U poslovnici Hajdukuovog glavnog sponzora, tvrtke Tommy u Solinu, svečano je u četvrtak navečer promoviran službeni kalendar za 2020. godinu.

Kalendar će se moći naći  prodaji odmah nakon promocije, a fotografije su snimljene na raznim lokacijama, gdje igrači obavljaju razne građevinske radove, gase vatru, kose travu, prodaju kruh i ribu, ali svakako će biti najzanimljivija fotografija iz veljače gdje prvotimci splitskog kluba krpaju i operiraju nogometne lopte.

Kalendar je tiskan u 15.000 primjeraka, a po potrebi će bit tiskane i dodatne količine. Sudeći prema reakcijama prvih navijača, pogođene su želje.

Na promociji kalendara bili su prvotimci Stanko Jurić, Jairo, Tonio Teklić i Davor Matijaš koji su potpisivali kalendare i fotografirali se s navijačima. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Obi-Wan Kenobi 15.11.2019.

    Jer dijele japanke uz kalendar

  • Syrian 15.11.2019.

    Ovo će im i bit poslovi nakon propale karijere u Hajduku. Šjor Stanka očekujem na baušteli i kako piva skupa s Torsidom.

  • kakogod 15.11.2019.

    Odlična ideja... Super kalendar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare