To je to što me zanima!

Dioklecijan i igrači Hajduka predstavili novi dres 'bijelih'

Đirom po Splitu koji je krenuo u 11.55 na Peristilu Hajduk svojim navijačima predstavlja nove igrače koje je doveo u ljetnom prijelaznom roku
Vidi originalni članak

Hajduka u novim dresovima i u pratnji rimskih legionara iznenadili na Peristilu, a onda i na nekoliko poznatih gradskih lokacija, nova kolekcija dresova puni je pogodak. Jednostavan dizajn, koji podjeća na dresove u kojima je Hajduk postizao svoje najveće uspjehe, oduševio je navijače, koji su pozdravljali svoje ljubimce, a najčešće pitanje bilo je o tome što se može očekivati u novoj sezoni.

- Nije naše da dajemo obećanja pred mikrofonima, naše je da pričamo na terenu - skromno je odgovarao novi veznjak bijelih Zvonimir Kožulj, koji je zadovoljan novim dresom.

- Nije mi prvi put da obilazim Split, ali prošetati gradom u dresu Hajduka, pogotovo ovom novom koji mi se jako svidio, posebna je čast i zadovoljstvo.

Jedno od pitanja na koje je odgovorio je i pitanje diše li Hercegovina za Hajduk ili Dinamo.

- Hajduk je nama puno bliži, ima puno aktivnih navijača iz Hercegovine, posebno iz kraja oko Mostara, iz kojega i ja dolazim - razriješio je dilemu Kožulj.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk na Peristilu "uz pomoć Diokelcijana" predstavio nove igrače i dresove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tino Sušić je već starosjedilac u Hajduku, jedan od najstarijih i po godinama i po stažu. I njemu se dres sviđa.

- Totalno je drugačiji od ostalih dresova, liči mi malo na onaj stari dres iz serije 'Velo misto'. Stvarno je poseban, bit će gušt igrati u njemu.

Posebna meta navijača bio je Nikola Vlašić, koji je podijelio nebrojeno autograma i spremno se odazvao svakome tko se poželio fotografirati, a morao je ispuniti i posebnu želju jednoj Amerikanki.

- Molim te možeš li na video snimiti poruku mom bratu, koji igra 'soccer' kao i ti. Uputi ga što mora raditi da postane dobar igrač - zaželjela je simpatična Amerikanka, a Niksi joj je izašao u susret i snimio poruku.

- Ako jednoga dana postaneš slavan, ova će poruka imati veliku vrijednost - nasmijala se na rastanku, a da nije ni svjesna koliko je tome blizu.

Dizajn dresa djelo je Hajdukovog tehničkog sponzora Macron, a jedinstvena promocija odvijala se u režiji Hajdukovog marketing direktora Aljoše Bašića. Inače na promociju je stigao i predsjednik Hajduka Ivan Kos.

- Meni je dres prekrasan, a prekrasno je i sve ovo što se danas događa, lijepo je da igrači osjete bilo navijača, to će im dati dodatnu snagu i motiv. 

Idi na 24sata

Komentari 190

  • UDBASENAVRBE 07.07.2016.

    Ali Ostoja nije vratio petokraku na grb? Sramota bre!

  • mestar 07.07.2016.

    Dobro da nema vise oniih jabuka i onih velikih crvenih slova.

  • antonio1706 06.07.2016.

    Sve izgubili da Bog da

Komentiraj...
Vidi sve komentare