To je to što me zanima!

'Bili' prihvatili sve Šimunićeve uvjete: Joe ipak na Poljudu?

Iz Hajduka su se oglasili kratkim priopćenjem u kojem stoji kako je 'ugovor na stolu i upravo se definiraju posljednji detalji istoga'. Nejasne su najave Zdravka Mamića...
Vidi originalni članak

Nakon povratka iz Njemačke Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš sastao se s nadzornim odborom Hajduka kako bi ih upoznao s onim što je dogovorio s Josipom Šimunićem. Nadzorni odbor je prihvatio Malešovo izvješće te je izrazio punu podršku i realizaciju transfera po dogovorenim uvjetima.

Iz Hajduka su se oglasili kratkim priopćenjem u kojem stoji kako je 'ugovor na stolu i upravo se definiraju posljednji detalji istoga'.

Neslužbeno, na Poljudu su uvjereni kako su sve dogovorili s Hoffenheimom, te će, ukoliko napusti redove njemačkog kluba reprezentativni stoper moći otići samo u Hajduk.

Iz Hajduka vjeruju kako jedina mogućnost da Šimunić ne dođe na Poljud je želja Hoffenheima da ga zadrži u svojim redovima. 

Nejasno je zbog čega Zdravko Mamić već danima najavljuje kako je transfer Šimunića pitanje dana.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • gric64 27.08.2011.

    mislim da je to čisti poslovni potez Dinama i Hajduka, da je kojim slučajem Dinamo dobio lakšu skupinu onda bi to bila isplativa investicija, ovako kako sad stvari stoje to je puno novca, mislim da je jedna izjava Mamića bila 800tisuća eura što je puno love:)

  • Messi100 27.08.2011.

    Da li je to IPAK..ili samo IPAK??

  • makyos 26.08.2011.

    Jel su to dva Šimunića ili što jer zbilja svaki dan druga priča na naslovnici da je u dinamo pa da je u hajduku dajte više odlučite se a mislim da bi najoriginalnije bilo da recimo Šimunić ode u neki treći klub možda već je i trenira s njima ko će ga znati ovo postaje smiješno

Komentiraj...
Vidi sve komentare