To je to što me zanima!

Hajduk prije odlaska u Skoplje: Neće biti ugodno, ali prolazimo

Moramo zabiti, ne pada nam na pamet čuvati rezultat ili se braniti. Pokušat ćemo što prije zabiti i tako osigurati da utakmicu privedemo kraju, kaže Goran Milović
Vidi originalni članak

Uoči polaska iz Splita u Skoplje, gdje ih čeka uzvrat drugog pretkola Europske lige, nogometaši Hajduka vjeruju kako će se iz Makedonije vratiti s povoljnim rezultatom.

- Očekujemo prolaz, u prvoj utakmici smo upoznali Turnovo, dobra su momčad, koja se voli nadigravati i sigurno da nam neće biti ugodno. Međutim, maksimalno smo se pripremili i ako damo sve od sebe, kao što smo dali u četiri utakmice na početku sezone, prolaz ne bi trebao izostati - smatra pouzdani stoper Goran Milović i dodaje kako se Hajduk neće braniti.

- Moramo zabiti, ne pada nam na pamet čuvati rezultat ili se braniti. Pokušat ćemo što prije zabiti i tako osigurati da utakmicu mirno privedemo kraju. Mislim da smo kvalitetniji od njih i da se nemamo čega bojati. Njihova igra svodi se na obranu i duge lopte prema Blaževskom, koji nam je u Splitu stvorio dosta problema, no sada smo ih dobro upoznali i pripremili se na to.

Centarfor Anton Maglica je u sjajnoj formi, u Makedoniju je krenuo s puno optimizma, dodatno potaknutog golom u derbiju protiv Rijeke.

- Moramo se od početka postaviti tako da smo bolja momčad, želimo odmah u startu dati gol i riješiti sve dileme - kaže Maglica, koji prednosti Hajduka vidi u kvaliteti momčadi, taktici, te - terenu u Skoplju, koji je puno bolji nego na Poljudu, što bi Hajduku trebalo odgovarati.

- Bit će jako vruće, no nije ni u Splitu puno hladnije, navikli smo na visoke temperature - zaključio je Maglica.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Zagreb One And Only 24.07.2013.

    Ajd nemojte kenjat puno. Nemojte biti k moj Dinamo..... idemo po rekord 7 komada... !!!!! Odite tam , odigrajte i nulu ak treba, ali prodjite vise jednom !!!! Mozete vi biti sto puta bolji ali makedonci imaju rezultat. I nek vam je to na umu. Nemojte se razbacivati euforijom da vas nebi kostala. Sretno.

  • chelsea199 24.07.2013.

    Bit ce 1-0

  • SickFluf 24.07.2013.

    Tudor nije loš trener.Za razliku od Jurcica koi nema blage veze!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare