To je to što me zanima!

Dinamo od 0-2 do 3-2 u Splitu: Čop i Henriquez srušili Hajduk!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo je gubio 2-0 na Poljudu do 70. minute utakmice. Gubio je Dinamo i u 90. minuti (2-1), ali je na kraju dvama golovima u sudačkoj nadoknadi šokirao Hajduk
Vidi originalni članak

Dinamo je u nevjerojatnom derbiju na Poljudu u 7. kolu HNL-a pobijedio Hajduk 3-2. Hajdukovo 2-0 vodstvo, pet golova , tri asistencije Soudanija, dva gola Čopa, prekrasan gol  Sušića i prvijenac Henriqueza. Ovakav derbi, u kojem su dva gola pala u sudačkoj nadoknadi, nismo dugo vidjeli.

"Modri" su do 70. minute gubili 2-0. Na kraju dramatična završnica u kojoj je Dinamo izjednačio i pobijedio u sudačkoj nadoknadi. Hajduk je imao pobjedu do 90. minute... Na kraju su "bili" ostali bez bodova...

Tino-Sven Sušić otvorio je derbi prekrasnim golom u 8. minuti utakmice. Pogodio je Hajdukov veznjak rašlje Eduardovog gola. Hajduk je bio agresivan, čvrst i konkretan. Dinamo je propustio nekoliko dobrih šansi, Zoran Mamić krenuo je s Čopom, Pjacom i Soudanijem. No vezni red, u kojem su bili Vukojević, Antolić i Brozović, gubio je bitku sa splitskom veznom linijom. U drugom dijelu Milić već nakon četiri minute zabija za 2-0. Dinamo je bio pred raspadom.

Mogao je Hajduk dovršiti goste iz Zagreba. No propustili su "bili" nekoliko vrlo dobrih prilika. Duje Čop ne prašta. Dinamov napadač prvo je u 71. minuti zabio na asistenciju Soudanija. U prvoj minuti sudačke nadoknade preslikana akcija prvog Dinamovog gola. Soudani asistent - Čop strijelac. 

Zoran Mamić pred kraj utakmice ubacio je u igri bivšeg napadača Manchester Uniteda, Angela Henriqueza. On je bio Dinamov anđeo večeri. Zabio je Henriquez u četvrtoj minuti sudačke nadoknade za 3-2 pobjedu. Asistirao mu je, tko drugi nego, Soudani. Alžirac je imao hat-trick asistencija. 

Dinamo je ovom pobjedom pobjegao Hajduku na velikih 9 bodova.

Mamićeva "trica"

Zoran Mamić pobijedio je Hajduk na Poljudu treći put u nizu! To nikome od trenera nije uspjelo od osnivanja Hrvatske nogometne lige. Mamić je prvo slavio u Kupu prošle sezone, potom je stigla pobjeda u prvenstvu i sad novo slavlje. 

HNL, 7. kolo:

  • Hajduk - Dinamo 2-3 (Sušić 8, Milić 49 / Čop 71, 90 + 1, Henriquez 90 + 4)
Idi na 24sata

Komentari 910

  • VesnaMatošić 03.09.2014.

    ajde šta se tu rugate momcima iz Hajduka koji su igrali borbeno i sportski,oni imaju niti 20 godina a ovi purgeri samo kupuju neke skupe igrače i tako pobjeđuju.Svaka čast hajduku na igri caktašov drugi žuti nije bio ,Čopov 2 gol čisto zaleđe rukom ispred Milovića,i sad bi baš volio da vas Ćiro sa Zadrom i vas i Rijeku pobijedi!i koliko vas na maksimiru bude 6 tisuća a nas na poljud 25 tisuća ljudi koji dolaze na svaku utakmicu ,ajde začepite gubice i popišajte se na ono svoje ruglo od Maksimira! I kad gube ikad tuku uvijek vjerni svom Hajduku!

  • Cezar94 01.09.2014.

    Izgledalo je namješteno sve do 70 minute :D

  • famiglia 01.09.2014.

    Vi hajdukovci niste posteni, niti prema svojim legendama i svojim ljudima. Niste fer niti najmanje a sve cinjenice imate i znate, jako ruzno. Igor Tudor ima momcad u koju je za transfer ulozeno 0 kuna, 0. Dinamo je ovo ljeto ulozio 7 miliona eura(ne kuna) pa ovo sto su decki pokazali je na vrhuncu njihovih mogucnosti, pali su fizicki jer su prvih 45 minuta igrali na kraju spektra svoje fiz moci radi navijaca i hajduka, pali su zbog kvalitete, fizika je stvar kvalitete, i vi sad navalili na sve. Pa dinamo je doveo Soudanija, Fernandesa, Henriqueza, Machada, Goncala, Sigalija, Taravela, Wilsona, Addya, Vukojevica , i istina nisu to ekstra klase ali su solidni igraci srednje eu razine, vi imate Mezgu i Gotala za 0 i svoj kadar, Dinamo je svemirski brod i izgubiti cete jos vise kad momci nece imati taj motiv navijaca, svog terena, dali su maksimum i za to im treba cestitati, vjerojatno cete u zg izgubiti kao i protiv rijeke na kantridi s 3+ razlike, to je vasa realnost dok novac ne udje u klub. Pomirite se s tim ili prodajte dionice kluba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare