To je to što me zanima!

Hajduk proživljava teške dane, a predsjednik otišao u Ameriku

Hajduka čekaju dvije gostujuće utakmice protiv Intera i Slaven Belupa, a momčad je u poprilično lošem momentu te je pitanje kakvu im poruku na ovaj način šalje predsjednik
Vidi originalni članak

Poprilično neobično zazvučala je vijest da je predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj otputovao u Ameriku na tjedan dana. I to ne poslovno, nego privatno.

U vrijeme kad je Hajduk u jednoj od najozbiljnijih rezultatskih kriza u novijoj povijesti, kad su trener i sportski direktor ostali u svojim foteljama isključivo i samo zbog predsjednikove podrške, a Nadzorni odbor nije otišao samo zbog toga jer još nisu provedeni izbori, nipošto nije vrijeme za privatna putovanja. Pa makar ona bila unaprijed dogovorena. 

Hajduka čekaju dvije gostujuće utakmice protiv Intera i Slaven Belupa, a momčad je u poprilično lošem momentu te je pitanje kakvu im poruku na ovaj način šalje predsjednik. Pogotovo što je prijelazni rok još u tijeku. 

NAVIJAČI STROGI Torcida: Hajdučko srce nitko od igrača ove sezone nije zaslužio!

Loše igre i rezultati u prošloj sezoni natjerali su Hajdukovu navijačku skupinu Torcidu da ne dodjeli nagradu "Hajdučko srce", jer je po njihovom mišljenju u prošloj sezoni nitko od igrača Hajduka nije zaslužio. 

''Nažalost trend je takav da moderni nogomet odgaja i igrače, pa vremena gdje su grb i dres Hajduka bile svetinje za koje se gine bez obzira na sve, polako postaju dio romantične prošlosti'' - pojasnili su iz Torcide.

 

VIDI OVO! KVIZ: Koliko će te biti bogati? 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ZlatkoSrdoč 24.08.2018.

    otišao po Zlatana

  • HERCEG-BOSNA! 24.08.2018.

    hahahahahahadjuk

  • CelaviOsvetnik 24.08.2018.

    Pa nakon ovakvih transfera bilo bi glupo ne proslaviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare