To je to što me zanima!

Hajduk puni blagajnu: 'Bilima' kazna od čak 235.000 kuna...

Hajduk je kažnjen zbog bakljade i hukanja na utakmici s Istrom, bakljade i trganja stolica u derbiju na Maksimiru, bakljade na Kantridi te protiv Cibalije na Poljudu...
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević donio je odluke o kaznama za klubove zbog prekršaja učinjenih od strane navijača na pet utakmica.

Utakmica 19. kola Hajduk-Istra 1961

HNK Hajduk kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 80.000 kuna zbog paljenja i bacanja baklji (59. minuta) i hukanja od strane domaćih navijača prema igraču Henri Belleu u 55. i 65. minuti. O prekršajima na ovoj utakmici Disciplinski sudac je ponovo odlučivao nakon što je Komisija za žalbe Prve lige prihvatila žalbu Hajduka na raniju odluku jer u obrazloženju nisu bile navedene posebno visine kazni za pojedini prekršaj pa je odluka bila ukinuta. U novoj odluci Disciplinski sudac naveo je da je kazna za pirotehniku 30.000 kuna, a za rasizam 50.000 kuna.

Utakmica 22. kola Dinamo-Hajduk

GNK Dinamo kažnjen je kaznom u iznosu 40.000 kuna zbog bakljade od strane navijačke skupine BBB (27. minuta), a HNK Hajduk novčanom kaznom od 45.000 kuna zbog bakljade (15. i 62. minuta) i trganja i bacanja sjedalica s tribine od strane navijačke skupine Torcida.

Utakmica 18. kola Rijeka-Hajduk

HNK Rijeka kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna zbog bakljade od strane navijačke skupine Armada (59. i 61. minuta), a HNK Hajduk sa 50.000 kuna zbog bakljade Torcide u 60. 61. minuti.

Utakmica 23. kola Hajduk-Cibalia

HNK Hajduk kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 60.000 kuna zbog bacanja pirotehničkih sredstava u 42., 60. i 62. minuti te prekida igre zbog zapaljene mreže gola.

Prekinuta utakmica 24. kola Istra 1961-Rijeka

Zbog ubacivanja baklji u teren za igru od strane navijačke skupine Demoni u 71. minuti utakmice NK Istra 1961 kažnjena je novčanom kaznom od 50.000 kuna, a istim iznosom i HNK Rijeka zbog identičnih prekršaja od strane Armade u 61. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • VUkodlak_1 05.04.2012.

    inace kazu da vole klub i da bi zivot dali za njega.da je hajduk zivot a ostalo su sitnice.jel i ovo rade oni koji toliko vole svoj klub.propadaju a oni im jos nabijaju stetu.sramota

  • tovar-iš 05.04.2012.

    upravo su lopinama dokazali da 120 milijuna kuna nisu potrošili,a novca nema mislim na duo NOVOSEL-VRBANOVIĆ, da nije tragično bilo bi komično napustit taku ligu nema druge. Pod hitno sazvat skupštinu i to ovijekoviječit,i ptice na grani znaju da još samo -Inter,Lokomotiv i naravno GNK. JESU ZA TAJ CIRKUS..

  • TeydiHajduković 04.04.2012.

    Žalosno i jadno da disciplinski sudac kažnjava klubove za nešto zašto nisu krivi,treba kazniti pojedince koji izazivaju nerede,tek tada neće biti nereda,a to je posao policije i sudstva a ne nekakvog disciplinskog suca koji nije ni ovlašten niti nadležan za to.Posao disciplinskog suca je da prati regularnost utakmica i prvenstva,da ukazuje na sudačke pogreške i da ih ispravlja, da suspendira i kažnjava suce koji kriminalno i lopovski sude,međutim HNS i disciplinski sudac rade sve i svašta,samo ne rade ono što bi trebali raditi. Hukanje nije rasizam, rasista je disciplinski sudac koji je povezao u jednu cjelinu hukanje,crnoputog igrača i majmuna...,nitko od gledatelja nije crnoputog igrača nazvao majmunom...to je uradio disciplinski sudac i zbog toga ga treba kazniti i udaljiti iz nogometa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare