To je to što me zanima!

Hajduk putuje na pripreme, popis igrača bez iznenađenja

Od aktualnog kadra kod kuće ostaju Caktaš i Bencun, koji se oporavljaju od ozljeda, te Kiš, Jonjić i Kovačić, koji bi trebali na posudbe u drugom dijelu sezone
Vidi originalni članak

Hajduk u ponedjeljak rano ujutro kreće na pripreme u tursku Antalyju, a na popisu putnika nema posebnih iznenađenja. Od aktualnog kadra kod kuće ostaju Caktaš i Bencun, koji se oporavljaju od ozljeda, te Kiš, Jonjić i Kovačić, koji bi trebali na posudbe.

Za sada se zna jedino kako će Jonjić u Osijek, naravno, ukoliko ne bude iznenađenja u zadnjim danima prijelaznog roka, ako se ne prodaju i Maloča i Milović. Kiš bi trebao u BiH ili Sloveniju, no više je klubova u igri i važe se najbolja ponuda. Za sada je najkonkretnija ona iz Sarajeva, njihov novi trener Robert Jarni napadača Hajduka jako dobro poznaje, cijeni ga i dao bi mu priliku da se dokaže u njegovoj momčadi. Na potezu je Hajduk.

Na popis putnika umjesto njih petorice ulaze petorica mladih, Ivan Tomičić, Ante Kušeta, Zvonimir Bilić, Arlind Basha i golman Fabijan Tomić.

Popis je konačan, no kao i uvijek kad su u pitanju Hajdukovi transferi, podložan je promjenama. Ako dođe konkretna ponuda za bilo kojeg igrača, primjerice Pašalića, Maloču, Vršajevića, Milovića..., kreće se u realizaciju, a na njegovo mjesto u zrakoplovu uskočit će netko mlađi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vujec 20.01.2014.

    Pa i nemaju za plače,ali mogu da odu u najstariji klub,u Segestu,tamo je plača 2500kn redovita ali se treba i izboriti za mjesto.

  • hattrick 20.01.2014.

    Ma koje pripreme!?umisto da ostanu di jesu oni glume elitu po turskoj!ima se moze se,a za tjedan dana ce kukat kako nemaju za place!

  • Purger88 19.01.2014.

    Iskreno, mislim da Hajduku nema spasa ako se ne proda strancima. Nadam se da se varam, ali ovo mi se čini bezizlazna situacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare