To je to što me zanima!

Hajduk se inati: I nakon ovih kazni radit ćemo kao i do sada

Kazne nisu pravomoćne, i dalje ćemo raditi kao do sada, istaknuto je poslije sjednice NO-a Hajduka na temu suspenzija. Budžet za iduću sezonu je 67 mil. kn
Vidi originalni članak

Hajdukov nadzorni odbor potvrdio je sve dosadašnje stavove vezane uz odnose s HNS-om. I dalje se inzistira na ostavkama čelnih ljudi te na promjenama odnosa.

- Došlo je vrijeme za promjene, ovo što se dosad radilo mora ostati u prošlosti. Ovaj model je zastario u odnosu na većinu europskih zemalja i nešto pod hitno treba mijenjati. Hajduk je velik klub, nije jedan od klubova i ne zaslužuje ovakav odnos - rekla je predsjednica NO-a Branka Ramljak i dodala:

- Hajduk će i dalje normalno funkcionirati, unatoč kaznama, jer one još nisu pravomoćne. Dok god postoji mogućnost, mi ćemo nastaviti dokazivati da smo u pravu te ćemo i dalje inzistirati na izmjenama pojedinih zakona. A do tada ćemo funkcionirati kao i dosad te se pripremati za ono što slijedi.

Ramljak je odgovorila i na pitanje kako će sjesti za isti stol s Davorom Šukerom kad traži njegovu ostavku i odlazak.

- Nismo u ratu, spremni smo za razgovore, ponavljamo to od neodigranog derbija. Iz HNS-a govore to isto, ali prošlo je već mjesec dana, a još nas nisu pozvali. Mi smo i dalje spremni za dijalog - rekla je Ramljak.

Tino Juric/PIXSELL

Predsjednica Hajdukova NO-a zahvalila je gradonačelniku Ivi Baldasaru na podršci, najavila nove poteze Hajdukova pravnog tima u promjeni zakonske procedure i otkrila kako će budžet kluba za sljedeću sezonu biti oko 67 milijuna kuna.

- Prihvatili smo izvješće sportskog direktora. Smatramo da je, sukladno resursima koje imamo na raspolaganju, rezultat očekivan. Zasad od transfera igrača nema ništa, a što se dolazaka pojačanja tiče, ostajemo pri tome da možemo dovoditi samo igrače bez odštete - zaključila je Ramljak.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • cudak 1 22.12.2014.

    hajdu živi u prošlosti i na starim slavama

  • Starkelja 22.12.2014.

    Oslići se ponovo sramote.

  • fellix 21.12.2014.

    Ma treba hajduka izbaciti u županijsku ligu, možda će onds biti prilike da bude prvak i igra derbije sa nk oslić iz Kaštel Kambelovca !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare