To je to što me zanima!

Hajduk smijenio Ivana Leku!

Ivan Leko od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk. Sa sada već bivšim trenerom "bijelih" je, nakon obavljenog razgovora i analize dosadašnjeg stanja te rezultata, dogovoren raskid suradnje, objavio je Hajduk
Vidi originalni članak

'Leko, odlazi, Leko, odlazi', orilo je s poljudskih tribina nakon poraza Hajduka od Osijeka (2-0). Dok su igrači došli pred sjever i pretrpjeli salve zvižduka, trener Hajduka odjurio je s terena. Bio je to znak kako broji svoje posljednje sate na poziciji trenera Hajduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I gotovo 24 sata nakon teškog poraza, Hajduk je odlučio smijeniti Leku!

- Ivan Leko od danas više nije trener prve momčadi Hajduka. Sa sada već bivšim trenerom "bijelih" je, nakon obavljenog razgovora i analize dosadašnjeg stanja te rezultata, dogovoren raskid suradnje. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Adnan Čustović, Tomislav Rogić te Matthias de Baerdemaeker - objavio je splitski klub.

Na mjesto glavnog trenera imenovan je 31. prosinca 2022. godine, a vodio je momčad u 37 natjecateljskih utakmica u kojima je ostvario 22 pobjede, četiri remija, dok je u 11 susreta upisao poraz. Pod njegovim vodstvom je Hajduk 2-0 pobjedom protiv Šibenika u Rijeci drugu godinu za redom osvojio SuperSport Hrvatski nogometni kup. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Mali Ivica11 24.10.2023.

    Nije ga smjenio Hajduk nego Marko....

  • Njofra27 24.10.2023.

    Prije tjedan dana im je bio bog a sad svi sretni sto je oso. Ovo sa trenerima ne znam jel gore u hajduku il dinamu

  • enter2020 23.10.2023.

    leko vrati se,salili smo se

Komentiraj...
Vidi sve komentare