To je to što me zanima!

Hajduk tjera petoricu, Reja traži bar zrnce optimizma

Ne možeš očekivati da ti na ovakvom gostovanju netko pokloni deset šansi, kaže trener Hajduka, iz kojeg će ovih dana otpisati nekolicinu igrača
Vidi originalni članak

Armada je svoju momčad ispratila u utakmicu poklicima: “Krepat, ma ne molat!”, a oni su im upravo takvom igrom i uzvratili.
Jurišali su od prve do zadnje minute pa im je čak i Hajdukov trener Reja odao priznanje na borbenosti i fizičkoj spremi. Talijanski stručnjak bio je tužan, no našao je i zrnce optimizma u prvih 20-ak minuta, koliko je, prema njemu, Hajduk dobro “stajao na terenu”.
- Stvorili smo nekoliko prilika, no nismo zabili. Ne možeš očekivati da ti na ovakvom gostovanju netko pokloni deset šansi - rekao je Reja.
Hajduk se raspao nakon dva gotovo identična gola, kiksao je Jurica Buljat i junak večeri Fernandez dvaput je lakoćom zabio s bijele točke.
Posebno je u očima navijača bio fokusiran nastup braće Sharbini, gotovo tijekom cijele utakmice Armada ih je vrijeđala i pjevala neukusnu pjesmicu dojučerašnjim idolima: “Izdajice svoga grada mrzi Rijeka i Armada, mrzim Anasa, mrzim Ahmada!”.
Hajdukovi čelnici u punom su sastavu došli na utakmicu, bili su tu i Svaguša, i Andabak, i Šurjak i Mornar...
Dugo nakon utakmice razgovarali su pod tribinama Kantride, a dobro obaviješteni jezici govore da se pripremaju raskidi ugovora s 5-6 igrača. Nakon svega, tko bi im mogao zamjeriti.

ANAS NIJE NI POŠTENO UKLIZAO
Ma samo su me dodatno motivirali. Želim zabiti u derbiju, rekao je Ahmad Sharbini nakon što su ga u Opatiji napali riječki navijači. Jedan ga je s leđa udario šakom u sljepoočnicu i na dan utakmice stariji brat Sharbini se pojavio s popucanim kapilarama u desnom oku. Želio je zabiti, ali nije išlo. I bez braće Rijeka je lako sredila Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Vandri32 24.08.2009.

    BADBLUEBOYS ILI PEDERĆIČ nadrogirani i pijani to vi zovete ŽIVJETI za svoj klub Toliko ste sranja napravili po Europi da nas je ostatak sram ići na skijanje jer pričaju ( eno onih što rade sranja ) Odi modnom mačku uvali pračku

  • iiccoo 24.08.2009.

    braća sharbini ce sigurno napredovat u hajduku ode im karijera u 3 pi**e mater**e e moj anase i ahmade fino ste se usosili dinamo je jos 1 sezonu prvi

  • iiccoo 24.08.2009.

    znate li ko je sve ispred hajduka ?????? bog barka brodica more galeb i inter i karlovac i istra i likomotiva i međimurje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare