To je to što me zanima!

Hajduk traži očitovanje HNS-a: Zašto smo mi neravnopravni?

Nećemo prestati ukazivati na nepravilnosti u hrvatskom nogometu dok se to ne ispravi ma koliko god to nekima išlo na živce ili smetalo, stoji u dopisu Hajduka...
Vidi originalni članak

Dinamo u subotu u 15 sati dočekuje Hajduk na Maksimiru. Splitski klub u predvečerje derbija poslao je dopis Hrvatskom nogometnom savezu u kojem traži očitovanje o nepravilnostima u hrvatskom nogometu. Dopis potpisuje predsjednik Marin Brbić, a objavljen je na službenoj stranici splitskog kluba.

- Zašto nama nisu dozvolili odgodu protiv Rijeke 2014. godine, a sad ne znamo ni tko je tražio odgodu utakmice Intera iz Zaprešića i Dinama niti razloge odgode tog susreta. Hajduk nije spreman bezpogovorno prihvatiti u najmanju ruku nekorektan odnos Hrvatskog nogometnog saveza prema našem klubu. Nećemo prestati ukazivati na nepravilnosti u hrvatskom nogometz dok se to ne ispravi ma koliko god to nekima išlo na živce ili smetalo, stoji između ostaloga u Hajdukovom dopisu.

Priopćenje Hajduka:

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić uputio je dopise na tijela Hrvatskog nogometnog saveza:

- izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću;

- tajniku HNS-a Vladimiru Iveti; 

- povjereniku natjecanja MAXtv Prve lige Josipu Breznom;

- predsjedniku Natjecateljske komisije Ivica Šparavec;

- predsjedniku Povjerenstva za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa Nevenu Koliću:

od kojih se traži odgovor na pitanje zbog čega je Hajduk u neravnopravnom položaju u odnosu na druge klubove u Prvoj HNL. 

Cijeli dopis pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • dario1983 06.12.2015.

    pa jel ovaj brbic vise nije i sam sebi dosadio....dosadan je ko uš

  • dida123 05.12.2015.

    U Hrvatskoj ima i drugih klubova kojima je sve regularno samo Hajduku su svi krivi što su nemoćni i nesposobni jer nemaju Mamića, ali imaju Brbljića.

  • KRUGER07 05.12.2015.

    Ovaj Brbić postao ko Severina u svakim je novinama i na naslivnoj ,i plaće li ga plaće ko pić...a, pun mi ga k više. Nesposoban si za vodit klub poput Hajduka,

Komentiraj...
Vidi sve komentare